2777
2789
عنوان

چاقی صورت

184 بازدید | 16 پست

سلام پسرم 20 سالمه صورتم استخونیه احساس میکنم خیلی زشته وقت عکس میگیرم زشت در میفتم صورتم کامل بیضی شکلش معلومه

راهکاری دارید؟ حتی اگه چند ماه هم طول بکشه اوکیه فقط موندگار باشه!

سويق گندم یا جو یا چیز طبیعی کسی استفاده کرده؟

لطفا هرکی تجربه داشته بگه نمیخام عوارضی داشته باشه

سلام برادر جوانه گندم عالیه ولی باید چند ماه استفاده کنی تا جواب بگیری و برگشت نداشته باشه بعد غذا مصرف کنی قبلش نه

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شربت اشتها آور

شیرخشک گین آپ و شیرخشک سوپرامیل و سویق چاقی قاطی کنید بعد شام و ناهار دو قاشق میل کنید تو شیر یا آب و عسل

و مولتی ویتامین مینرال

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

شربت اشتها آورشیرخشک گین آپ و شیرخشک سوپرامیل و سویق چاقی قاطی کنید بعد شام و ناهار دو قاشق میل کنید ...

گین آپ عوارض داره

میخام کلا طبیعی باشه هیچ ضرری نداشته باشه

گین آپ عوارض داره میخام کلا طبیعی باشه هیچ ضرری نداشته باشه

خیر اون قرص گین اپه که پر عوارضه و سیاهی لگن و....به همراه داره

شیرخشک گین آپ هیچ عوارضی نداره و از داروخانه تهیه میکنید

حتی بچه ها هم میتونن استفاده کنن

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

خیر اون قرص گین اپه که پر عوارضه و سیاهی لگن و....به همراه داره شیرخشک گین آپ هیچ عوارضی نداره و از ...

طوری که من شنیدم اکثر کسایی که خوردن گفتن مشکل گوارشی داریم یا دستوپامون پوست پوست شده

طوری که من شنیدم اکثر کسایی که خوردن گفتن مشکل گوارشی داریم یا دستوپامون پوست پوست شده

من خودم استفاده کردم

و خیلیم حساسم تا از چیزی مطمئن نشدم برای بقیه معرفی نمیکنم

من خودم استفاده کردم و خیلیم حساسم تا از چیزی مطمئن نشدم برای بقیه معرفی نمیکنم

خدابگه

امتحان میکنم اینم

چقد باید استفاده کنم نسبتش به هم دیگه روزی چند بار؟

خدابگه امتحان میکنم اینم چقد باید استفاده کنم نسبتش به هم دیگه روزی چند بار؟

یک ماه دوماه استفاده کنید بعد که نتیجه گرفتید سعی کنید فله ای قطع کنید

مثلا هفته اول یک روز درمیان

هفته دوم دو روز درمیان

هفته سوم هفته ای ۳ بار و....

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز