2821
2789
عنوان

خانومایی ک میکرو کردین💅

111 بازدید | 9 پست

خانوما من روزی ک میکرو کردم فرداش ابروهام خیلیی تیره شده بود خیلییی بعدش کم کم رنگش خوب شد دیروز رفتم ترمیم ولی هیچ تغییری نکرد رنگش ثابت مونده طبیعیه؟یا ترمیمم مراحلش مثل میکروعه رنگش تیره میشه؟

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
به مرور رنگش اوکی میشه گلم بعد ده روز میفهمی رنگ شو الان رنگش ثابت نیست

اها مرسی عزیزم آخه من ۴۳ روزبعد رفتم ترسیدم یه موقع نگیره

ولی انگار رنگش یکم کم رنگ شده طبیعیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها مرسی عزیزم آخه من ۴۳ روزبعد رفتم ترسیدم یه موقع نگیرهولی انگار رنگش یکم کم رنگ شده طبیعیه؟

بله طبیعیه بعد چند روز واضع میشه هم رنگش هم اگه جایی نگرفته باش رنگ میتونی دوباره بری ولی میگیره قشنگ نگران نباش

بله طبیعیه بعد چند روز واضع میشه هم رنگش هم اگه جایی نگرفته باش رنگ میتونی دوباره بری ولی میگیره قشن ...

مرسی عزیزدلم نگران بودم ممنون از کمکت گلم

عزیزم الان میکرو کردی راضی؟مامانم میخواد انجام بده ولی خیلی مردد

آره عزیزم واقعا راضیم چون من ابروهام خیلییی ضعیف بود الان خیلی بهترو طبیعی شده دیگه نیاز به آرایش نداره

فقط عزیزم سعی کنید پیش کسی برید که کارش عالی باشه

آره عزیزم واقعا راضیم چون من ابروهام خیلییی ضعیف بود الان خیلی بهترو طبیعی شده دیگه نیاز به آرایش ند ...

مم مامانم ابروهاش خیلی بور و کم رنگ کم پشتم شده کلن از اول همینجوری بود ولی میگه میترسم زشت بشم بهم نیاد و .. یکی از اقوام تاتو کرده بود وای بنده خدا اصلن خوب نشده بود سر همون مامانم ترسید

مم مامانم ابروهاش خیلی بور و کم رنگ کم پشتم شده کلن از اول همینجوری بود ولی میگه میترسم زشت بشم بهم ...

تاتو بامیکروفرق داره گلم میکروکلاطبیعیه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز