2777
2789
عنوان

۳۷روز دیگ مونده تا عروسیم

1113 بازدید | 73 پست

چیکار کنم چاق بشم امپول ب کمپلکس زدم قرص زینک خوردم..خسته شدم بخدا چندساله دریغ از یک کیلو ک اضافه کنم..نگین خوشبحالتو و اینا..فقط بگین چ کنم تو این مدت ۵کیلو حداقل اضافه کنم

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه

عزيزم كپسول چاقي فرشته رو من خوردم 

بازم بايد بخورم 

٣٥روزه حدودا ميخورم 

١٠كيلو چاق شدم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکارونی سیب زمینی سرخ کرده 

کته 

اینا سالم تره وگرنه شیرینی خامه اینام خیلیییی زود چاق میکنه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
عزيزم كپسول چاقي فرشته رو من خوردم  بازم بايد بخورم  ٣٥روزه حدودا ميخورم  ١٠كيلو چ ...

میگن کورتون هستش کلا کپسول فرشته😕

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊