2777
2789
عنوان

کنکوری ها

90 بازدید | 5 پست

برا انسانی که حس می کنه حفظ کردن بلد نیس چه کار باید کرد

پشت کنکورم یه ساله سلامت نخوندم فردا سلامت بخونم یا امتحان بدم خودم بسنجم و اهان دیگه وقت ندارم سلامت بخونم

درکل نظر بدین سلامت عمومیه می تونم۴ درس بخونم پیشنهادتون کدوم درساس درس۸ خوندم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو روز پیش تموم کردم اول همه درس ها رو با فرمول بیست خوندم ( نوشته چه سوالایی پرتکرارن) بعد دوتا ...

منم میخوام این کار کنم بقیه درسا رو یه بار خوندم ولی یه جا جمع نکردم ببینم مخم میکشه یا نه ولی سلامت اصلا نخوندم تو که خوندی تو ۷ روز کدوم درسا رو بخونم به جز درس۶ درس خیلی سختی هس و نمی صرفه و وقت گیر هس

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

منم میخوام این کار کنم بقیه درسا رو یه بار خوندم ولی یه جا جمع نکردم ببینم مخم میکشه یا نه ولی سلامت ...

ببین من خیلی کمالگرام واسه همین همه درسا رو به یک اندازه خوندم

اگر تو بقیه درسا اوضاعت خوبه همه اش رو بخون

ببین من خیلی کمالگرام واسه همین همه درسا رو به یک اندازه خوندم اگر تو بقیه درسا اوضاعت خوبه همه اش ر ...

نه میخوام یه بارم همه رو یه جا بخونم ازمون نهایی کار کنم ترجیح میدم درسای اول بذارم بمونه تا حدی اونا رو یادمه تا درس۵چون یه بار خوندم و این درسا رو خیلی خوندم میخوام از درسای اخر بخونم که خیلی یادم نیس بخونم تهش کمم شه درسی هست ه که ضریب خیلی زیاد نیس