2777
2789
عنوان

سریال from 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 43 پست
ولی یه سوال دارم از قسمت اول فرام ، اونجا که خانواده تابیتا تصادف کردن و کنی اینا با وانت رفتن کمکشو ...

احتمالا اون موقع حواسشون بود از کنار جاده رفتن یا وانت اون ور میخا پارک بود

برا خیلی وقت پیش بود این قسمت یادم نیست حقیقتا 🤧😁

ولی ب چ چیزایی دقت میکنید عالیه

بعضی آدما میان تو زندگیتون تا شما رو تنها تر کنن گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونو خیلی ها تعریفش رو میکنن ولی چون متاسفانه آخرش برام اسپویل شده نرفتم سراغش

نمیدونم چی ببینم

دوست دارم یه سریال قوی شروع کنم

من کلا خارجی زیاد ندیدم سریال بجز وایکینگ ها و اخرین پادشاهی

تو اینستا برات اسپویل شد ؟! با فیلم کره ای نمیتونم خوب ارتباط بگیرم البته ب جز اسکویید گیمچن قسمته ؟ ...

نه تو کامنتای پروموویز 🥲

رفتم همراه با سریال کامنتای همون سال که در حال پخش گذاشتن رو میخوندم خیلی خوب بود همه تحلیل هاشون رو گذاشته بودن بعد یه آدم بیکار اومده بود بعدا اون قسمت ریپ زده بود قاتل اسپویل کرده بود :/

موش واقعا قشنگه مجبورت میکنه فکر کنی هر ثانیه به چالش میکشه آدمو بنظر صد لول از اسکویید گیم بالاتره

ولی خب حوصله میخواد 20 قسمته هر کدوم یک ساعت و خورده ای بعضی ها حتی یک ساعت و نیم میشه

I believe🌄 اگر میخواید درخواست دوستی بدین لطفا توی تاپیک ها قبلش اعلام کنید و دلیلش رو بهم بگید ❤️ ... تا وقتی سایت درست بشه لایک تون میکنم ❤️

بازیچه رو هم دیدی ؟ اونم خوبه

اره اونم دیدم خوب بود ولی داستانش تکراری بود موش ایده هاش جدیده البته شنیدم شبیهش هالیوود ساخته قبلا ولی من ندیدمش

I believe🌄 اگر میخواید درخواست دوستی بدین لطفا توی تاپیک ها قبلش اعلام کنید و دلیلش رو بهم بگید ❤️ ... تا وقتی سایت درست بشه لایک تون میکنم ❤️

خیلی هیجان انگیزه.البته فصل آخر هنوز ساخته نشده

بقیه دوستان هم پیشنهاد دادن حتما میبینمش مرسی❤️🥰

نه تو کامنتای پروموویز 🥲رفتم همراه با سریال کامنتای همون سال که در حال پخش گذاشتن رو میخوندم خیلی خ ...

چ جالب

مرسی ک گفتین سعی میکنم ببینمش

یه فیلم ک میاد خیلی ریسکه ک کامنت ها ، ریلز هاشو ببینی

اسپویل بشه دیگه بیات میشه 🤧

بعضی آدما میان تو زندگیتون تا شما رو تنها تر کنن گاهی پایان یک امید آغاز یک شخصیت جدیده

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز