2777
2789
عنوان

ادمای حسود

13 بازدید | 7 پست

واقعا اگه بهشون دقت کنید میبینید چقدر بیچاره و تحقیر شده هستن

مثلا دختری که میشناسمش میدونم چقدر میتونه پیشرفت کنه پتانسیلشو داره اما انقدر ذهن و همچیش پیگیر بقیش و دنبال تخریب اوناعه یادش رفته خودش باید پیشرفت کنه

یا کسایی که چشمشون به زندگی مردمه واقعا یادشون رفته خودشونم زندگی دارن

همون تایمی که میخوای بذاری چهره ینفر دیگه هیکلشو زندگیشو همچیشو با خودت مقایسه کنی و حس نفرت تو وجودت شکل بگیره

اون تایم رو برای خودت و جزئیات زندگیت بذار

رو فاز + زندگیم ... دوس دارم لحظه هامو ... ایندمو میسازم ♡

حسادت و بخل از خصلتهای شیطانه

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیییییلی مضخرف و بی لول ان میتونم صریح بگم بدبخت ترین ادمای روی زمینن ، خودم با یه دختری دوست بودم تو دبیرستان همینجوری بود منو هم تغییر داد وای 🤦🏼♀️ عین خودش حسود و پیگیر شده بودم واقعا خیلی مضخرف بودم کاش زودتر تموم میکردم باش کل شخصیتمو از بین برد لعنتی

دله من دریاییه چشمه زندون منه🌊🐚

خیییییلی مضخرف و بی لول ان میتونم صریح بگم بدبخت ترین ادمای روی زمینن ، خودم با یه دختری دوست بودم ت ...

اینجوری ادما از خودشون متنفرن واقعا.

فکر کن تایم زندگیتو بذاری روی استوری و کارا و قیافه دیگران😂

ببینی چجوری میتونی بهش اسیب بزنی چجوری بکشیش پایین تلاش کنی😂😐

بدبختن واقعا خدا نجاتشون بده فقط.

وای با چشمام دیدم دختره وقتی فهمید یه امتحانیو بد دادم چقدر ذوق کرد😂😂😂😂 و وقتی امتحان اصلی رو خوب دادم یه جوری جیغ و داد راه انداخت من مونده بودم😐 میگفت نه شما اصلا برگه اینو تصحیح نکردین الکی بهش بیست دادین داشت میکشت خودشو

اینجوری ادما از خودشون متنفرن واقعا.فکر کن تایم زندگیتو بذاری روی استوری و کارا و قیافه دیگران😂ببین ...

اره بخدا اینم همینجوری بود فکرشو بکن منی که دوستش بودم چقد صمیمی بودم یعنی ی چی میدید ازم یکم پیشرفت میخاست جر بخوره بنده خدا اهههه خیلی سمی بود خیلی اذیت شدم سرش

دله من دریاییه چشمه زندون منه🌊🐚

اره بخدا اینم همینجوری بود فکرشو بکن منی که دوستش بودم چقد صمیمی بودم یعنی ی چی میدید ازم یکم پیشرفت ...

خداروشکر نجات پیدا کردی ازش😂😂😂😂