2777
2789

سلام کسی میدونه راهنمایی کنه منو ،شوهرم آزمایش اسپرمش ضعیفه و یکساب و نیمه که جواب نگرفتیم برای بارداری و خودم از لحاط باروری ازمایشام نرمال بود میخواستم ببینم ایا نیاز هست من خودمم دارویی مصرف کنم برای نتیجه گیری بهتر چون یکسری دکتر بهم گفت اگر حامله نشدی بیا بهت دارو بدم ایا نیاز هست برم دکتر و خودمم دارویی برای نتیجه گیری بهتر مصرف کنم؟ممنون اگه بدونید و جواب بدید.

شوهرت باید دارو بخوره نه شما

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم معجونش چی بود چی باید بپرسم از عطاریا

خود عطاری چند تا ماده و پودرو قاطی کرد داد بما گفت که باید و باید با  عسل فوق طبیعی مخلوط کنین هر روز 3بار  یه قاشق غذاخوری بخوره

البته اینم بگما باید برین پیش عطاری خیلی حرفه ای  نه از این ذیقیا

سلام

برای تقویت اسپرم به همسرت بگو هر بار که میره دستشویی یکی دو دقیقه با آب بیضه هاشو خنک کنه.

برای همسر من بسیار مفید بود. البته یادت باشه همسرت هر کاری انجام بده یا هر دارویی بخوره سه ماه بعد تاثیرش مشخص میشه.

خدایا ممنونم که تو دلم نی نی گذاشتی. هر روز برای همه دوستان منتظر نی نی سایت دعا میکنم.
چندوقت دارومیخورن؟چه داروهایی؟ اره آگه خفیف باشه زیاد تاثیر گذارنیست،سونو گرافی کردید؟ 

سونوگرافی کرده و ساب کلینیکال بود دارو هم پنتوکسی فیلین ویتامین ای ال کارنیتین و کلومیفن میخوره