2777
2789
عنوان

کنکور

177 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من امسال کنکور دارم...ی اتفاقی پیش اومد واسم نتونستم درست حسابی بخونم یعنی خیلی افسرده شده بودم...الان خیلی عذاب وجدان دارم بنظرتون تو این مدت کمی که مونده به کنکور چه درسایی رو بخونم؟(تجربی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیست شیمی خوب بخون

فیزیکتم مبحثایی ک توش قوی قوی تر کن تست خیلی زیاد بزن ازشون مخصوصا تست کنکور یکی دوسال اخیر

ریاضیتم اگه خوبه کار کن بهتر شی اگرم نیس بیخیالش و درحد ۷ ۸ تام تو کنکور درست بزنی خوبه

کاربر @delbarjannهستم.(مشاوره و برنامه ریزی کنکور)

تجربی زیست و شیمی رو باید خیلی خوب بزنی چون همه تجربی ها زیاد رو این درسا مانور میدن 

ریاضی و فیزیک هم باعث میشه رتبه خوبی بیاری 

ولی الان چون وقتت خیلی کمه رو عمومی ها زیاد وقت بزار 

کتابهایی که کنکورهای چند سال اخیر داره بگیر اونارو کار کن 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
زیست شیمی خوب بخون فیزیکتم مبحثایی ک توش قوی قوی تر کن تست خیلی زیاد بزن ازشون مخصوصا تست کنکور یکی ...

مرسی عزیزدلم،شما از سهمیه ایثار گری اطلاع داری؟؟؟فکر کنم ۵%داشته باشم

مرسی بابت کمکت گلم😘😘

خواهش میکنم عزیزم موفق باشی 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
مرسی عزیزدلم،شما از سهمیه ایثار گری اطلاع داری؟؟؟فکر کنم ۵%داشته باشم

سهمیه ایثارگری که میدونم تاثیر زیادی داره😕 ولی حالا درصداش چقده و اینا اطلاع ندارم خیلی

کاربر @delbarjannهستم.(مشاوره و برنامه ریزی کنکور)
خوندماااا نه اینکه کلا نخونده باشم 

ترکیبیات، احتمال، دنباله، حد
بخش های آخر زیست پیش
شیمی 2 همش
فیزیک پیش 2 همش
دینی آیه ها و پیام آیه
زبان پیش همش

when the world is against you, the best place to hide is the madman

اره چرا نشیییی؟منم کنکور دارم خوب نخوندم

اگه بخونی همین ۲۰روز کافیه

من میخوام بیشتر وقتمو بذارم رو عمومیا و زیست و شیمی

زیست میخوام از روی لقمه های مهروماه بخونم 

شیمی ۲رو کامل بخون با فصل ۱و۲پیش حدودای ۴۵درصد میشه

کتابای لقمه رو هم اگه خوب بخونی واسه زیست حدود ۵۰احتمالا میتونی بزنی من موج ازمونم واسه زیست میخوام بخونم

واسه فیزیک نور و پیش ۲حدود۲۵درصده ومیشه تستاشو تو کنکور زد اگه خوب بخونی واسه ریاصی هم حد و امار و احتمال و انتگرال۳۳درصد میشه 

ادبیاتم بشین قرابت و لغاتو املاو تاریخشو ارایه رو بخون ۸۰درصده

ترجمه عربی با درک مطلبش و تحلیل صرفی ۵۰درصده و انگلیسی اگه فقط لغاتشو بخونی و ریدینگ و کلاوز۸۰درصدو شامل میشه دینی هم لقمه مهروماه ۶۰درصده

ادمک لال نباش پرو باش