2777
2789
عنوان

عروس

36 بازدید | 3 پست

عروسی داریم ازگل بهش نازکترنگفتیم.اگه ی دقه باهاش بشینی یا جایی بری درمورد چیزی حرف بزنیم.حتی درمورد بچه خودم میگه منظورتون به من بوده مادرش زنگ میزنه بهمون گله وشکایت داداشام همینطور.دیگه تصمیم گرفتیم باهمچین آدم فتنه ای رفت وآمد نکنیم .خیلی دلمون رو الکی میشکنه شاید دیده مااینجور هواشوداریم هیچ وقت چیزی نمیگیم. ناراحت بشه دنبال بهونه است میترسه ما بریم خونش.اینکارها رومیکنه.نمیدونم با این زن چه کنیم تا حالا چنین چیزی ندیم برادرم الکی باهامون قهرمیکنه من بهش گفتم اگه ناراحتی ازما به خودمون بگو حلش،میکنیم چرابرادرم ومادرتو قاطی میکنی.همین حرفو رفته به شوهرش گفته خواهرت گفته شوهرت ادم فضولیه.هرکس ببیندش میگه ازعروس ما مظلومترنیست.قطع ارتباط با این آدم خوبه به نظرتون.

ما عروسمون با پول طلایی که دادیم یه مقدار اضافه کرد ماشین گرف همون اول حالا چندساله میگه کسیو سوار ماشین من نکن

۲۴ری خونه مادرشه

گاهی شب میرن بازار خودش تو خونه شام میخوره ولی داداشم رو گرسنه از بازار میاره خونه ما بهشون میگیم شام خوردید میگه من خوردم به پسرتون غذا بدید

همش دنبال حرفه ..

من خودم باهاش در حد سلام علیک رفتار میکنم

خونه داداشم شاید ۳ چهار بار تو این دو سال رفتم

با این آدم رفت و آمد نکن عزیزم

هر وقت هم مجبور شدین همدیگه رو ببینید سعی کن کمترین صحبت رو باهاش داشته باشی، چرا دوست داری باهاش ارتباط بگیری؟ سعی کن حذفش کنی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا دوست ندارم ببینمش میترسم سلام هم کنم بگه منظورت ی چیزیه.ولی روزگاربدیه.منو برادرم خیلی صمیمی بودیم.یکسال فاصله سنی داشتیم.الان یکماه است نمیگه خواهری داشتم.