جوجهکوچولویمن مدیر عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 318 عنوان جن ها | مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 81 پست کسی جن دیده؟ من که ندیدم بعضیا تاپیک میزارن جن اینا از کجاشون در میارن همه چیزا رو به جن ربط میدن اخه مگه جن بیکاره بشینه مردم اذیت کنه دیروز | 13:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عنترخانوم1 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 2105 احتمالش هست که خورده باشن وای الان دهن منم جنی شده اووووووق
جوجهکوچولویمن مدیر استارتر عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 318 آدما بیکارن که همو اذیت میکنن ؟اطلاعات در مورد موجودات ماورا، ربطی به سایت نداره اینجا رو ول کن .اگر ... من دارم اینجا با بقیه صحبت میکنم میخوام تجربه هاشون رو بشنوم دوست نداری تاپیک نخون
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 41587 وای الان دهن منم جنی شده اووووووق دفعه بعدبراشون لیوان بذارحسودنباش اونام نوشابه دوس دارن مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
دخترک_تریاک_فروش عضویت: 1404/08/23 تعداد پست: 2604 والامن شنیدم خونه های که ما توش هستیم از قبل اونا توش زندگی میکردنراحت ما میسازیم میخریم کار میکنیم ... بد شد نه؟😂😂😂اره اونارو شنیدم اسمشون جن عمار مکان هست بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک
depresm عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 6818 بد شد نه؟😂😂😂اره اونارو شنیدم اسمشون جن عمار مکان هست آره خب ما کلی زحمت کار جون کندن اون موقع اونا چه راحت زن کی میکنن ن احتیاجی به پول ن خورد خوراک ن خونه از دنیا وآدماش متنفرم 🖤
سفالینه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 22653 من دارم اینجا با بقیه صحبت میکنم میخوام تجربه هاشون رو بشنوم دوست نداری تاپیک نخون عزیزم ؟!ممکنه به بار دیگه بخونی ، ببینی کجا بی احترامی کردم ؟! دارم راهنمایی میکنم سوال کردی جواب دادم چیز بدی هم نگفتم .چه چیز بدی در پست من بود ؟همیشه همینطور هستی ؟! با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
دخترک_تریاک_فروش عضویت: 1404/08/23 تعداد پست: 2604 خب بگیم بیکاره چرا پس آدما رو بترسونه چون از انرژی منفی تغذیه میکننبعدم تو بیکار باشی اینهمه قدرتم داشته باشی ، ی موجود اوشگول مادی هم تو ی جهان دیگ باشه ، بده بری باهاش سرگرم شی هی بترسه بخندی؟😂😂😂 بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک
depresm عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 6818 خب ما چرا جن ندیدیم؟ مگه دوستداری ببینی 😑به حرفایی میزنید آدم شاخ در میاره از دنیا وآدماش متنفرم 🖤
جوجهکوچولویمن مدیر استارتر عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 318 عزیزم ؟!ممکنه به بار دیگه بخونی ، ببینی کجا بی احترامی کردم ؟! دارم راهنمایی میکنم سوال کردی جواب دا ... نه عزیزم ببخشید پیامه دیگهبا لحن بد خوندم ببخشید
جوجهکوچولویمن مدیر استارتر عضویت: 1404/03/02 تعداد پست: 318 مگه دوستداری ببینی 😑به حرفایی میزنید آدم شاخ در میاره اره خیلی دوست دارم ببینم
depresm عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 6818 چون از انرژی منفی تغذیه میکننبعدم تو بیکار باشی اینهمه قدرتم داشته باشی ، ی موجود اوشگول مادی هم تو ... والا بدبختا نه مثل ما تلویزیون دارن نه گوشی حوصلشون سر میره من چیز عجیب شنیدم میگن جن های که عاشق ینفر میشن باهاشون رابطه هم دارن با آدما حتا بچه دارم میشن نیمه جن نیمه انسان😑😑 از دنیا وآدماش متنفرم 🖤
depresm عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 6818 اره خیلی دوست دارم ببینم خب پس برو احضار انجام بده👏🏻 از دنیا وآدماش متنفرم 🖤
سفالینه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 22653 نه عزیزم ببخشید پیامه دیگهبا لحن بد خوندم ببخشید فدا سرت .پیش میاد دیگه 🪻🌻 با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))