2777
2789
عنوان

کمککک

33 بازدید | 11 پست

سلام ، ( پروفمو هرکاری کردم عوض نشد ) ، منو دوست دخترم چندین ساله باهمیم البته سنیم نداریم ۱۶.۱۷ سال اینطوریا.

اون بچه تره و هنوز به پختگی و بلوغ کامل نرسیده ، خلاصه خیلی خیلی وابستشم و اگه مثلا یه روز پیام نده و.. دلم هزارجا میره. اونم خیلی منو دوسم داره . ولی وابسته نیست به اندازه ی من ، چیکار کنم اونم اونطوری که من وابستشم وابستم بشه؟ بازم تاکید میکنم ، خیلی میخوادم و از هرکسی براش عزیزترم حتی خانوادش ، ولی خب وابسته نیسسست!.. چه راهکاری پیشنهاد میدین؟!.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خودتم بچه ای نمیدونم چرا انتظار داری مثل خودت وابسته بشه ؟

الان نیومدم اینو بشنوم ، اومدم راهنمایی بشنوم. متاسفانه هیچکس کمکی نمیکنه ، اومدم تحقیق کنم ، نیومدم اینارو بشنوم ک

وابسته نشه بهتره شما پسرا بی اعتبارین تا میفهمین دختره وابستتون شده ولش میکنین

ولی من عاشقشم.

سال های زیادی کنار هم بودیم تقریبا از بچگی ، بخاطرش همه کاری کردم ، تو روی خانوادم وایسادم ، خودمو جلو خانوادش کوچیک کردم ، بعد فوت مادرش همه جوره هواشو داشتم ، اونو مثل دختر خودم میبینم بعد از اون اتفاق ، و خلاصه واقعا ترس از دست دادنشم خیلی دارم ، اون نا امیده برای اینده و ازدواج ، چون خاهراش همش در گوشش میخونن ک همه چی ب قسمته و دست انسان نیست ، ولی به نظرم این دیدگاه اشتباهه ، وقتی دونفر بخان و تلاش کنن هیچ چیزی غیرممکن نیست.!

وابسته نشه بهتره شما پسرا بی اعتبارین تا میفهمین دختره وابستتون شده ولش میکنین

نمیدونم واقعا ، یسری هولا باعث شدن ک شما این دیدگاهو نسبت به ما داشته باشین ، ولی یه پسر وقتی واقعا عاشق بشه ، تاکیید میکنم ! ، (عاشق) بشه ، جونشم برا طرف مقابلش میده ، همه کاری برای خوشحالی و حال خوبش میکنه ، و مهم تر از همه به اون دختر نگاه جنسی نداره ، اگرم داشته باشه اولویتش نیست ، تمام هدف اون پسر میشه خوشحالی طرف مقابلش و حال خوبش.