2777
2789

بلاک خخخخ

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه فضای واقعی چشه که تو فضای مجازی ؟؟ تو جه میدونی اونی که اونجاست کیه و چی میکه و چی میخواد.. ادمهای فضای مجازی غیر قابل اعتماد برای دوستی و اشنایی هستن مردی که توی فضایی دنبال زن هست فقط رابطه میخواد و من تجربه دوستانم و خودم در این سایتها رو دیدم که میگم  همه مردهای فضای مجازی مشکل دارن  یا کثیف هستن متاهل هستن و دنبال زن برای رفع نیاز جنسی و موقت و عیاشی هستن یا مشکل روحی روانی دارن یا مشکل تیپ و قیافه دارن یا  کلا بیمار هستن و دله و هرزه هستن .. این یه واقعیتههه  در مورد مردهایی فضای مجازی که دنبال زن و یا دختر هستن .. 

عین خروس اناده جفتگیری هستن به هر کی میرسن میشنهاد میدن . 

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!