2777
2789
عنوان

تب کودک 8 ساله

57 بازدید | 8 پست

سلام دخترم از صبح تب کرده بهش دوبار استا دادم دو ساعت پیش بهش بروفن دادم ولی همچنان تب داره

سه چهار روز قبل پسر دوسالم تب کرده بود بدون هیچ علائم دیگه ای بهش شیاف میزدموبروفن وشربت استا میدادم تا اینکه دکتر فوق تخصص عفونی کودکان گفت باید انتی بیوتیک بدی همون شبی که بهش انتی دادم دیگه تب نکرد نمیدونم بخاطر انتی بوده یا کلا بعد دوروز تبش قطع میشده بنظرتون به دخترم هم انتی بدم ؟؟؟؟

واینکه انتی پسرم ادامه بدم یا نه؟؟؟؟؟

چون هیچ علائمی نداره

اگه برات امکان داره به اورژانس یه بیمارستان برسونش. خودشون کارای لازم و براش انجام میدن

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم من پرستارم حتما آنتی بیوتیک پسرتو تا آخر بده وگرنه دور از جون میشه مثل مریضایی که با یه عفونت ساده میان ولی به هیچ آنتی بیوتیکی جواب نمیدن چونکه مقاومت پیدا کردن به همه آنتی بیوتیکها. علتش مصرف نامنظم آنتی هست

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم چرا دکتر براش انتی تجویز کرد صبحش برده بودم پزش عمومی گفت ویروسه وفقط مایعات بده وتبس کنترل کن اگه بعد از دوروز خوب نشد بیارش تا انتی بدم بهش