2777
2789
عنوان

سابلیمینال

82 بازدید | 38 پست

واقعا باورم نمیشه تو ۲۰۲۶ اینقدر ساده گول میخورید

چند نفر میان تو یوتیوب ویدیو میذارن شما میبینید کلی پول میره تو جیبه اونا (این موضوع که یسری ها میفروشن به کنار)

بعد میری عکسایی که مثلا به عنوان نتیجه گذاشتن رو میبینی یسری هاشون کلا یه آدمه دیگن یا یسری دیگشون یه تغییرات خیلی جزئی بودن که احتمالا نتایج کارای دیگشونه

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

عامووووو بس کن اینا اینجاهنوز دنبال خروس سیاه و دعانویسن سابلیمنتال که جای خود

داستان تلخی دارم و تلختر اینکه از دست نی نی سایتیاست و تلخترین اینکه وقتی تاپیک میشه میترکه و تهمت به دروغگویی... بهرحال اینجام که کسی اسم کاربریش مثل من نشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایرانیو ولکن میدونستی پیجای خارجی تو خارج 50 ملیون ویو هم گرفتن؟

حرومزاده مردک درخواست نده! تایپکم نیا ریپ نزن وگرنه اسکریم شاتشو میذارم. میگم حرومزادست. ! یگانه خانمم، اسم کاربریم نزن عزیزممممه! اما نینی سایت میم رو نذاشته، آخه هی مینوشتم یگانه! میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد خخخخخخخ همسر آقا حسینم 🥰😍

خندم میگیره فقطهمینجا یکی بود میگف گوش دادم رنگ چشمام تغییر کردصورتم گرد شد فلان

من یکی رو دیده بودم میگفت رنگ پوستم سفید شده (رفته بود حموم)

He said: One day you’ll leave this world behind so live a life you will remember

ایرانیو ولکن میدونستی پیجای خارجی تو خارج 50 ملیون ویو هم گرفتن؟

خب یعنی میگی همه اون 50 نفر دچار توهمن یا دروغ میگن

من خودم با ی نفر حرف زدم خیلی تغییر کرده بود نزدیک 20 تا عکس از تغییراتش داد

حتی بهم نگفت که از کدوم پیج گوش بده که بگم تبلیغ کرده

گفت میتونی امتحان کنی.

mma🥊

خب یعنی میگی همه اون 50 نفر دچار توهمن یا دروغ میگنمن خودم با ی نفر حرف زدم خیلی تغییر کرده بود نزدی ...

اون ۵۰ میلیون نفر به امیده نتیجه گرفتن هر روز ویدیو رو پلی میکنن

بعد هر اتفاق رندومی که تو زندگیشون میوفته رو میان میگن نتیجه گرفتیم