2777
2789
عنوان

خريد خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 78 پست

تهران همینه برادر منم یک و چهار صد داده آپارتمان 150متری چرا فکر میکنین همه دروغ میگن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیك بعدی هم خودتی؟؟

نه خودش نیس

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
با دو تا بچه خونه كوچيك خيلي سخته  خونه هم كه گرونه

با دوتا بچه کوچیک 400 ملیون بدهکاری سخت تره

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
دیگه اونی که سیصد چهارصد تومن قرض میده بدون داره میده به خودتون دیگه...  داری دستی پنج تومنشو ...

من عاشقتم 😂😘

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
ممنونم عزيزم  ٢٠٠ متره با حياط  طبقه همكف  شيراز خيابون دانش اموز

خب مبارکه ولی ایکاش به جای کوچیکتر قانع باشی و قرض نگیری

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
عزيزم با هشتصد ميليون چرا تا الان اجاره نشين بودين اونوقت؟!

چون شوهرم معتقده فروش خونه از خريد خونه سخت تره و ميگه وقت خريد ادم بايد خوب بخره كه اگه خواست بفروشه يكي بخره 

وگرنه ميشه مال بد مي مونه بيخ ريش صاحابش 

منم خيلي موافق اينكار نبودم اما يه وقتا فك ميكنم حرفش حسابه

ممنونم عزيزم  ٢٠٠ متره با حياط  طبقه همكف  شيراز خيابون دانش اموز

وای چقد گرون خدایا

واسه مام دعا کن یا ۸۰۰تومن گیرمون بیاد یا کسی بهمون اونقد قرض بده مام بعدچندسال صاحبخوته بشیم و الهی آمین و بس

بنظرم 800تومن خودتونو بذار بانک سودشو بگیر

300ت هم قرض کن یه کم پایین تر یه خونه 150متری بخر😁😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تهران نیست

شیراز و اصفهانم جز شهرهایی هستن که خونه گرونه چند وقت پیش پیامش اومده بود