2777
2789
عنوان

دعانویس میخام

36 بازدید | 7 پست

لطفاً نصیحت نکنید میدونم سال ۲۰۲۶ و من هنوز توی خرفات گیر کردم

اگر میدونید یا بدون میاد لطفاً هیچی نگید

اگر دارید حضوری باشه و خیلی خیلی کارش خوب باشه بگید

فرقی نمیکنه چ شهری فقط کارش عالی باشه

ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید 1۳۹۹/۱۲/۷ ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخام امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم. برام دعا کنید ک ب آرزوی دلم برسم ممنون امروز1404/10/29 ارزوی دلم رسیدن ب عشق شیش سالم بود ک حدودا یکسالی میشه از هم حدا شدیم سخت بود ولی شد اون با دختر عموش ازدواج کرد رفت منم فراموشش کردما و خداروشکر میکنم نرسیدم بهش هرچیزی یه حکمتی داره. من کور بودم و ندیدم اون همه کاری میکنه هشت بار خیانت شو بخشیدم شکاک بودنش و مرد سالار بودنش و حمایت نکردناشون کتک زدناشو هیچی شو ندیدن ولی خدا دید و گفت با دختر من نه و خلاص شدممممم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داررررم حال ندارممم بگردم ت گوشی خودمم نیست تهرانه

من بهت درخواست دوستی میدم هر وقت حال داشتی بفرست ولی بفرست تهران خیلی دوره ولی چاره چیه مجبورم

ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید 1۳۹۹/۱۲/۷ ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخام امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم. برام دعا کنید ک ب آرزوی دلم برسم ممنون امروز1404/10/29 ارزوی دلم رسیدن ب عشق شیش سالم بود ک حدودا یکسالی میشه از هم حدا شدیم سخت بود ولی شد اون با دختر عموش ازدواج کرد رفت منم فراموشش کردما و خداروشکر میکنم نرسیدم بهش هرچیزی یه حکمتی داره. من کور بودم و ندیدم اون همه کاری میکنه هشت بار خیانت شو بخشیدم شکاک بودنش و مرد سالار بودنش و حمایت نکردناشون کتک زدناشو هیچی شو ندیدن ولی خدا دید و گفت با دختر من نه و خلاص شدممممم

من بهت درخواست دوستی میدم هر وقت حال داشتی بفرست ولی بفرست تهران خیلی دوره ولی چاره چیه مجبورم

باز کردمم ت گوشی خواهرمه اونم گوشیش داده تعمیر

رفتنت تلخ ترین خاطره عمرم شد🖤🪽

باز کردمم ت گوشی خواهرمه اونم گوشیش داده تعمیر

باشه من چند روز دیگه پیامت میدم همینجا ببین میتونی برام گیر بیاری بفرستیی