2777
2789
عنوان

کات کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 25 پست
عجبا ولش کن مرتیکه رو فک کرده 💩خاصیه

چندبار گفتم تکلیفمو معلوم کن اینجوری شده خو منم بعد دوسال نمیخاستم همینجوری بمونه. حالا اون بمن میگ توهیچی نیستی فک کردی کی ای دنبالت بودم

همینکه بلاکش کردی فشاریش کرده

خوبه بلاکش کردم. خودمم دوسش داشتم میترسم نتونم پشیمون بشم ولی این آدم. خاستگاری بیاهم نیست. بدکاری کردم. یاعجله کردم. نمیدونم دوساله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی جدی پیام داد. جوابمو نمیدی. برو ببینم کی میخواد ت. خودتو دیدی.تواینه. بروببینم کی مثل من خره ...

ولش میخاد بااین حرفا کاری کنه تو بری سمتش لیاقتتو نداره

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند .نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.].دوستان حس شیشمی ۱۰۰درصدی نیستمم ۵۰درصد درست درمیاد۵۰درصد غلط لطفا سوال تکراری نپرسید و هربار تو تاپیکای مختلف سوال نپرسید.جواب سوال خانمایی که چندین بار دادمرو نمیدمم

ولش میخاد بااین حرفا کاری کنه تو بری سمتش لیاقتتو نداره

آره میخاد فق تورابطه باشم. جدی نیست. جالبه میگه عشقم بهت پاکه میترسم نتونم از بعد جدای یکم میترسم. زدم سیم آخر

آره میخاد فق تورابطه باشم. جدی نیست. جالبه میگه عشقم بهت پاکه میترسم نتونم از بعد جدای یکم می ...

ببین کلن پسری که یک دخترو میخاد حتی بااینکه میدونه پدر دختری شاید رضایت نده ولی میره خاستگاریش

اگه نیاد ۹۰درصد دنبال رابطه الکیه

[قرنها بعد اگر قبر مرا نبش کنند .نفسی نیست ولی بوی تو جاریست.].دوستان حس شیشمی ۱۰۰درصدی نیستمم ۵۰درصد درست درمیاد۵۰درصد غلط لطفا سوال تکراری نپرسید و هربار تو تاپیکای مختلف سوال نپرسید.جواب سوال خانمایی که چندین بار دادمرو نمیدمم

ببین کلن پسری که یک دخترو میخاد حتی بااینکه میدونه پدر دختری شاید رضایت نده ولی میره خاستگاریش اگه ن ...

اره ولی وابستش بودم. باورم نمیشه رفت. بلاکش کردم. دیگ کات اشتی خسته شدم. برگشته میگه خرت کردم. الکی میگفتم عاشقتم ت سرت افتاده.

اره ولی وابستش بودم. باورم نمیشه رفت. بلاکش کردم. دیگ کات اشتی خسته شدم. برگشته میگه خرت کردم. ...

هعی میفهمم

موقعیت داشت نمیومد جلو؟

میگفت صبرکن کاردستی نداره ولی پولی دستش رسیده بود تازگیا. گفتم فعلا خاستگاری بیا صبرمیکنم. نمیومد همونم. نمیدونم این دوسال چطور یادم بره. چکارکنم. مجبوری بلاک کردم

خیلی بد اینطوری خوب کردی از بلاتکلیفی اومدی بیرون

آره ولی باور م نمیشه اینقدر میگفت میخامت دوست دارم. رفت. من ول کر دم میخاست هنوز باشه.هی مکی عاشقتم نرو. همین. اصن نفمیدم فازش