2777
2789
عنوان

عمل لوزه

52 بازدید | 7 پست

خودتون یا از اطرافیانتون در بزرگسالی عمل لوزه انجام داده؟خیلی سخته؟

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
نه فک کنم راحتترین عمل باشه البته خب درد که داره ولی سرپایی مشکلی برا انجام دادن کارات نداری برا درد ...

بچه کوچیک دارم کمکی هم ندارم میترسم نتونم از پسش بربیام🥲🥲

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط یکی دو روز شاید درست نتونی صحبت کنی وگرنه همه کاراتو میتونی بکنی فک کنم نیاز به بستری زیاد هم نداشته باشه میتونی اوکی بودی با رضایت خودتم مرخص شی ... من بچه هارو دیدم عمل کردن فقط تو تکلم مشکل داشتن اولش دیگه اوکی بودن

نه عزیزم نترس من بچم کوچیک بود اپاندیس و بینی مو عمل کردم البته کمکم بودن.. حالا ی چند روزی شاید سخت بگذره ولی میگذره چیزی نیس بازم میگم بنظرم راحتترین عمله همین ک رو پات باشی و به کارات برسی خوبه اصن نگران نباش

فقط یکی دو روز شاید درست نتونی صحبت کنی وگرنه همه کاراتو میتونی بکنی فک کنم نیاز به بستری زیاد هم ند ...

من حاضرم یک ماه حرف نزنم😂 ممنونم بابت قوت قلبی که بهم دادی خیلی نگران بودم ان شاءالله خدا بهت سلامتی بده

من حاضرم یک ماه حرف نزنم😂 ممنونم بابت قوت قلبی که بهم دادی خیلی نگران بودم ان شاءالله خدا بهت سلامت ...

ممنون عزیزم چقد خوشحال شدم بابت دعایی که برام کردی .. انشالله عمل راحتی داشته باشی و همیشه سالم باشی

ممنون عزیزم چقد خوشحال شدم بابت دعایی که برام کردی .. انشالله عمل راحتی داشته باشی و همیشه سالم باشی

مرسی گلم 😘🌸