قبل اینکه دارو بخورم حالم خیلی بد بود شبی نبود ک گریه نکنم احساس پوچی نکنم و افکار خودکشی ب سرم نزنه الان ی هفتس دارو میخورم میترسم قطع ک کنم ب حالت قبل برگردم یا عوارض داشته باشه و.....🥲🥲
مــاه میـتابد و انــگار "تویی" میخنــدی (دوستان این کاربری مال بنده بوده ولی چند دوست نزدیکم از این کاربری استفاده میکردن و تاپیک میزدن و شخص من تا به حال تاپیکی نزدم ، الان کاربری دست خودمه و از سال ۱۴۰۵ به بعد اگر تاپیکی دیدید متعلق به من هست)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب چون میدونه چطور دوز دارو رو کم کنه و قطع کنه مشکلی پیش نمیاد نترسید همه چی درست پیش میره و حالتون خوب میشه و من پیشنهاد میکنم ورزش هم برید خوبه براتون
آقا هستم محمود درویش میگه که : گاه در وجودمان به قبرستانی محتاجیم برای چیزهایی که درونمان میمیرند
کلونازپام . کوئمایید . میرتازاپین سر خود مصرف نکنی حتما باید زیر نظر روانپزشک باشه🥲
دوزش رو هم میگید عزیز؟
مــاه میـتابد و انــگار "تویی" میخنــدی (دوستان این کاربری مال بنده بوده ولی چند دوست نزدیکم از این کاربری استفاده میکردن و تاپیک میزدن و شخص من تا به حال تاپیکی نزدم ، الان کاربری دست خودمه و از سال ۱۴۰۵ به بعد اگر تاپیکی دیدید متعلق به من هست)