2777
2789

سلام خانوما خوبید؟

من  نماينده فروش محصولات اوريفليم هستم😍😍😍😍😍

اوريفليم اولين برنداوروپا شناخته شده ودومين برندبرترجهانه🙃❤️😍

چون بيس تمام محصولاتش گياهيه وطرفداراى زيادى روبه خودش اختصاص داده اين برند٥٠سال توزمينه فروش محصولاتش قدمت داره وفقط فروشش بدون واسطس فقط ازطريق مشاورهاش كه من باشم به فروش ميرسه😍😍😍دليل اينكه فروشش بدون واسطس فقط وفقط بخاطراينكه محصول با قيمت خيلى خيلى مناسب وكيفيت بالا به دست مشترى هاش برسونه😊😊وازهمه مهم ترمحصولاتش درحين توليد روى حيوانات ازمايش نميشه😎

وفقططط روى افرادى كه خودشون داوطلب ميشن استفاده ميكنن ونتيجشونوميگن❤️😊

ببخشيد سرتون رودرد اوردم ولى ميخواستم اين برند روبشناسید تا باخيال راحت سفارش بدید.

هرمشكل پوستى ومويى داشتید درزمينه مشاوره درخدمتتون هستم 😍😍

خوش حال ميشم از كانالم وازمحصولات ديدن كنید😘😘😘

@orishiny

این کانالمه 

قيمت رنگ موهاتون چنده من كرم و پنكك و ريمل ازتون گرفتم با ژل انتي سلوليت هيچ كدوم راضي نبودم اصلاهااااا پونصد هزارتومن هم پول دادم پارسال تازه تونر هم گرفتم اصلا به من نساخت ولي از بس خالم تعريف رنگ موهات و نو كرده ميخوام يكي بخرم برا دوماه ديگه زايمانم 

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
قيمت رنگ موهاتون چنده من كرم و پنكك و ريمل ازتون گرفتم با ژل انتي سلوليت هيچ كدوم راضي نبودم اصلاهاا ...

عزیزم همه تبليغاتشو ی تنه بردی زیر سوال ک😂😂😂

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قيمت رنگ موهاتون چنده من كرم و پنكك و ريمل ازتون گرفتم با ژل انتي سلوليت هيچ كدوم راضي نبودم اصلاهاا ...

ببینید تمام محصولات ما گیاهیه و بدون سرب. اما به فیزیک بدن شما هم مربوط میشهو البته اینکه
بايد ببينىم خواسته شما ازلوازم ارايش چيه.
ريمل وپنكك هامون عالين
ولى كرم پودرها مخصوص ارايش روزانس مثل بتونه پوشش نميده که اونم دليلش گياهى بودنشه
انقدر سبکه و لطیفه که حس نمیشه.
تونر ها هم عمقى پوست روپاكسازى ميكنه براى همين جوش هاروميريزه بيرون. بخاطرهمين بعضى ها ميگن راضى نيستيم . و دلیل اصلی جوش زدن در هنگام استفاده از تونرها به خاطر وجود چرک تو خونه که به صورت جوش میزنه بیرون. 

رنگ موهامون تخفیف عالی خوردن در کاتالوگ بعدی. حدودا یه ماه و نیم دیگه دستتونه. 

عزیزم همه تبليغاتشو ی تنه بردی زیر سوال ک😂😂😂

نه گلم اعتبار کارخونه ی دوم جهان در تولید بهترین برند ارایشی هیچ وقت زیر سوال نمیره. 

این مشگل چند تا دلیل میتونه داشته باشه.  .

یا اینکه این دوست گلم پوستشونو خوب نشناختن یا  اینکه مشاور کم کاری کرده یا انتظارات کامل معرفی و تفهیم نشده تا طبق اونها محصول معرفی بشه. 

نه گلم اعتبار کارخونه ی دوم جهان در تولید بهترین برند ارایشی هیچ وقت زیر سوال نمیره.  این مشگل ...

صد در صد همینطوره،من مزاح کردم،محصولات شما رو استفاده نکردم ولی زیاد دیدم و کم و بیش می شناسم👌👌👌همه چیز نسبی و ب مصرف کننده و انتظاراتش بستگی داره

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗
صد در صد همینطوره،من مزاح کردم،محصولات شما رو استفاده نکردم ولی زیاد دیدم و کم و بیش می شناسم👌👌👌ه ...

متوجه شدم گلم. اخه میدونید نوشتاری رو چون خواننده متوجه لحن صحبت طرفش نمیشه ممکنه از طرف خواننده های دیگه مورد سوء برداشت قرار بگیره. ممنون که رفع ابهام کردید😘😍