2777
2789
عنوان

چطور جنسیت نی نی رو به شوهرم بگم

1471 بازدید | 14 پست

سلام وقتتون بخیر

چن روز بعد قراره برم سونو احتمالا مادرشوهرمم با ما بیاد اخه خیلی ذوق داره

بنظرتون چطور جنسیتو به همسرم بگم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اول یه هدیه بده یا پول گنده بده تا بت بگم

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

با این کیک ها ک روش قهوه ایه ولی توش ک میبری یا صورتی یا ابی 

ولی اگه تهیه اونا سختته جنسیت ک فهمیدی برو ی جفت کفش یا پاپوش یا لباس دخترونه یا پسرونه بخر 

یا مثلا پسر بود ماشین فلزی دختر بود عروسک

بذار تو جعبه کادویی بده دستش باز کنه بفهمه دختره یا پسر

هزینه هم کم میبره این سورپرایز

اینا همه جز رویاهای منه

سلام بنظر منم اگر میخای ساده برگزار بشه بهش کفش دخترونه یا پسرونه اگه هم میخای مفصل باشه که جشن بگیر توی بادکنک کاغذ خورده آبی یا صورتی بریز بعد بادکنکو بترکونید

بچه ها جشن تعیین جنسیت که میگن همینه دیگه؟ینی مادر بچه از جنسیت خبر داره میخاد به بقیه بگه اینطوری میگه؟

بکوش تا عظمت درنگاه تو باشد، نه در آنچه به آن                                مینگری! 💖🍃                    "آندره ژید"

اگر دختر بود کاغذ رنگی صورتی اگه پسر بود ابی

بریز توی بادکنک باد کن بعد سوزن بده بترکونه😂

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

یه بادکنک مشکی بخر

داخلش رو کاغذ رنگی آبی یا صورتی پر کن

بعد بادش کن

و بده همسرت بترکونه

اگر کاغذ رنگی صورتی ریخت بیرون دختره

و اگر آبی ریخت بیرون پسر

حتی میتونی از پودر هم استفاده کنی برای توی بادکنک

گر خداوند من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.....
جنسیت رو برعکس به شوهرت بگو بذار موقع تولد بچه سورپرایز شه😜😜😜😜 سورپرایز خرکیه کی بودم من🤣

ینی وسایلایی ک میگیرمو نمیتونه تشخیص بده برا چه جنسیتیه؟؟؟