2821
2789
عنوان

هیچوقت مادرم درکم نکرد

172 بازدید | 21 پست

هر وقت حالم بد بود و بهش گفتم بیا باهم حرف بزنیم تا آروم شم یا گوش نداده یا یه دعوایی راه انداخته.بخدا منم آدمم.منم دل دارم.

حالا اون هروقت حالش بد بوده کاری کردم آروم شه ولی من...

امروز دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم و یهو بغضم ترکید و سریع اومدم تو اتاقم تا کسی نفهمه و تو تنهایی به دیوار تکیه دادم و گریه کردم.مگه من ازش چی خواستم.جز اینکه بغلم کنه یکم آروم شم.بخدا من برای شادیش همه کار کردم.اگه میدیدم خوشحاله واقعا خوشحال میشدم و با ناراحتیش اشک میریختم.اما اون حتی حاضر نشد به حرفم گوش بده.

چی بگم.بگذریم.

ولی من از پس همه ی مشکلاتم بر میام.

تنهاییicon

کاش وقتی ذوقش رو داریم بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینطور.. حتی گریمو دید خندید !

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

یادم نمیاد تابحال هیچووووقت با مادرم درد و دل کرده باشم

کل صحبتامون بخ پاشو دیرت شد و بیا غذا بخور و اینا ختم میشه تمام

هر نگاهت صد غزل در دفترم اواره کرد ، با که حالا سر بگیرند این غزل ها دیگری ، من ک نفرینت نکردم روزی اما میدهد، پاسخ کار تو را حال یا خدا یا دیگری☺️🤝🏻

بابام زنگم زد گفت گریه نکن که خوشحال نشه باز بگه خوبت شد اذیتت کردن.. ولی بازم با اینکه گریه ام بی صداست شنید و گفت ..زخم زبان بدتر از هرچیزیه

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

یادم نمیاد تابحال هیچووووقت با مادرم درد و دل کرده باشمکل صحبتامون بخ پاشو دیرت شد و بیا غذا بخور و ...

خیلی عاقلی بخدا .. همین بهتره

خیلی عاقلی بخدا .. همین بهتره

دقیقا ارع

هر نگاهت صد غزل در دفترم اواره کرد ، با که حالا سر بگیرند این غزل ها دیگری ، من ک نفرینت نکردم روزی اما میدهد، پاسخ کار تو را حال یا خدا یا دیگری☺️🤝🏻

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز