2777
2789
عنوان

بی میلی نوزاد ب شیر مادر

1932 بازدید | 20 پست

پسرم ۳۵ روزست. از اولش واسه سینه گرفتن کلی ادا میریخت. کلی باید بش ور میرفتم و شیر تو دهنشومیچکوندم تا میخورد. رفته رفته هی داره بی میلتر میشه. با اینکه شیرم خیلی خوبه و حالت جهشی داره ولی خوب شیر نمیخوره. ۲۰ روزگی ۹۰۰ گ زیاد کرده بود ولی الان خیلی نگرانم ک وزن نگیره

خصوصا ک خانواده شوهرم مدام میگن ک پسرم ضعیفه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اینها علایم رفلکس هست حتما ببرید پیش متخصص پسر منم از چهل روز گی همینطور شد

بردمش ۱۰روزپیش. آره هم کولیک داره هم رفلاکس. داره شربت مصرف میکنه

دختر عمشم رفلاکس داره ولی چنان با اشتهاشیرمیخوره. خیلی ام تپل شده

پسر منم اوایل کولیک شدید داشت که شب و روزم یکی شد

تا دوماهگی عالی وزن می گرفت و کلی تپل شد .ولی با بدبختی بهش شیر میدادم ودست آخر این رفلکس تبدیل به آلرژی شد و کندی وزن گرفت الان که چهارده ماهش هست فقط نه کیلو وزن داره

از حرف مردم خسته نشو منم مدام بهم حرف میزدن و هم چنان میگن ولی چاره چیه دردی هست که خدا داده 

گلم انشاالله که مشکل فرزند شما مثل پسر من نباشه ولی اگه خدای نکرده رفلکس شدید یا آلرژی داشت بهم پیام بده .کلی تجربه دارم که امیدوارم بتونه کمکت کنه.

چون آلرژی کودکان پروسه خیلی سختی هست .  

ما قصّه خود از سر اخلاص بگوییم / افسوس که گوش شنوا نیست در این شهر   
پسر منم اوایل کولیک شدید داشت که شب و روزم یکی شد تا دوماهگی عالی وزن می گرفت و کلی تپل شد .ولی با ...

پسر من ازساعت ۵صب شروع میکرد ب زور زدن تا۸. قطره کولیکز بش دادن زورزدناش خیلی خیلی بهتره ولی سینه گرفتنش خیلی روی اعصابمه. اوا بااشتها سینه میگیره دوتا مک میزنه دهنشو جمع میکنه انگاری تلخ مزه ست

دیشب بش ۶۰سی سی شیرخشک دادم بالا آورد همشو. امروز صبحم بالاآورد.‌فک کنم حساسیت ب شیرخشک داره. اینطور فکر‌نمیکنی؟

چون ترش می کنه گلوش درد میگیره برای همین نمیخوره .

ببین گلم من تا دلت بخواد دکتر رفتم و دارو تو حلق بچه بیچارم ریختم ولی هیچ فایده ای نداشت اینها فقط تسکین میده درمان نمی کنه.

اگه میخوای شیر خشک بدی شیر خشک مخصوص رفلکس بده هم بالا نمیاره هم به درمانش کمک میکنه. 

الان به این نتیجه رسیدم ببرمش حجامت آلرژی . 

راستی کدوم شهر هستی 

اگه تهران هستی دکتر مقدادی شنیدم خوبه

چون ترش می کنه گلوش درد میگیره برای همین نمیخوره . ببین گلم من تا دلت بخواد دکتر رفتم و دارو تو حلق ...

ن مشهدم عزیزم. اینقد ک گفتن ضعیفه گفتم بش شیرخشک بدم. و گرنه پسرم ناآرومی نمیکنه. فقط سرصبحا با چشای بسته زور میزد ک اونم خوب شده فعلا. میترسم از اون بچه هایی باشه ک با وجودگرسنگی‌بازم میخابن و من نفهمم ک گرسنست

الحمدلله که  آروم هست .پس خودتون مواد قوت دا. بخورید کاچی هفت مغز درست کنید هم شیرتون گرم میشه بالا نمیاره هم وزن میگیره

زیره و رازیانه هم دم کنید بخورید هم شیر زیاد می کنه هم نفخ شیر میگیره دیگه دل درد نداره.

الان تازه سی و پنج روزش هست اصلا ناراحت ضعیفی نباشید انشاالله تپل مپل  میشه و صد البته تن سالم داشته باشه

به قول قدیمیها گوشت بچه لب طاقچه است یه روز تپل یه روز لاغر.

فقط فراموش نکن غصگی نخور همش میگذره. انشاالله به خوبی وتن سالم   بگذره.

مشهد ما رو هم دعا کنید.  

الحمدلله که  آروم هست .پس خودتون مواد قوت دا. بخورید کاچی هفت مغز درست کنید هم شیرتون گرم میشه ...

ممنون عزیزم از راهنماییت .خیر ببینی

میشه بچه گرسنه باشه ولی بازم بخابه؟بچه های رفلاکسی اینجوری میشن؟ پسرمن یا خابه یا بی میل شیرمیخوره. گاهی وقتا ک بیداره و نق میزنه از کولیکشه راش میبرم آروم میشه میخابه

بچه اگر گرسنه باشه بیدار می شه .شما تو خواب بهش شیر بده.

بچه عموی من اصلا شب تا صبح بیدار نمی شد زن عموم فکر میکرد قندش افتاده بردش دکتر میگفت نیم ساعت دکتر بهش ور رفت بیدار نشد آخر سر دکتر گفت یه بچه هم که میخوابه خانواده اش ناراحت هستن.

اگه از نظر وزن گیری مشکل نداره ناراحت این مسایل نباش

باز هم به نظرم با متخصص گوارش کودکان مشورت کن

انشاالله که هیچی نیست و فقط حساسیت مادرانه است

بچه اگر گرسنه باشه بیدار می شه .شما تو خواب بهش شیر بده. بچه عموی من اصلا شب تا صبح بیدار نمی شد زن ...

حتما بعد تعطیلات میخام دکتر ببرمش. ۲۰روزگی ی وزن گرفتم خوب بود. دوس دارم الانم بدونم وزنشو

پسر منم اوایل کولیک شدید داشت که شب و روزم یکی شد تا دوماهگی عالی وزن می گرفت و کلی تپل شد .ولی با ...

ار کجا بفهمیم الرژی میگیره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش