2821
2789
عنوان

احترام

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 33 پست
پس چرا پای عزیز اش بیاد وسط زیرپاش میزاره

عزیزم هر کسی رفتارش به خودش مربوطِ نباید بابت رفتاراش به شما توضیح بده کِ .... دلش  خواست اینطور رفتار کنه...

چه ملال انگیز بود صبح، اگر گنجشکها،جهان را بیدار نمیکردند و تو نمیخندیدی☺☺☺
انتظارتون بی جاست شما قهری دلیل نمیشه مادرشوهرت بخاطر شما ادبش و بزار زیر پا شاید از طرف خوشش میاد . ...

سلام گلم شما گندمکی؟

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چه ربطی داره😐 تا حالا همه جور احترام دیده بودیم اما این ک ب احترام بقیه با یکی قهر کنی رو نه بعدش ...

اخه اون بمن وشوهرم بی احترامی کرده نمیگم حرف نزنه ولی خب میدونس من بی نهایت ازدسش ناراحتم چرا یهو پیش من خواست خودشیرینی کنه خب بچه ها یهودلم شکست 

از بعضی آدم ها تنها خاطره  میماند،از بعضی دیگر هیچ!خاطره ساختن لیاقت میخواهد…
سلام گلم شما گندمکی؟

سلاممم 💖💖💖💖 عشق دلم میخواستم با کاربری قبلیم بهت پیام بدم که قطعم کردن باز منم کاربری جدید ساختم .خوبی عزیزم ؟دلتنگت بودم

عزیزم هر کسی رفتارش به خودش مربوطِ نباید بابت رفتاراش به شما توضیح بده کِ .... دلش  خواست اینطو ...

خو دلم یهوشکست اون لحظه

اخه اون بمن وشوهرم بی احترامی کرده نمیگم حرف نزنه ولی خب میدونس من بی نهایت ازدسش ناراحتم چرا یهو پی ...

شاید ب حرمت مکان و شبی  ک بودین اون برخورد رو داشته 

این رفتار مادر شوهرتون هر دلیلی داشته باشه نباید باعث ناراحتیتون بشه 

سلاممم 💖💖💖💖 عشق دلم میخواستم با کاربری قبلیم بهت پیام بدم که قطعم کردن باز منم کاربری جدید ساختم ...

سلام عزیزم😍😍😍😍😍 چقدر دلم تنگ شده بود واست فکر میکردم رفته باشی دیدم کاربریت قطع شده خیلی ناراحت شدم. خوبی؟ چرا کاربریت قطع شد؟

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
خو دلم یهوشکست اون لحظه

ببخشید این و میگم ولی بی خود شکست ،جایی واسه دلشکستن نیست ایشون رفتار معقولی داشتن شما توعت زیادِ بنظرم انقدر رو مسائل کوچیک فوکوس نکن زود پیر میشی و خودت و از بین میبری

سلام عزیزم😍😍😍😍😍 چقدر دلم تنگ شده بود واست فکر میکردم رفته باشی دیدم کاربریت قطع شده خیلی ناراحت ...

بیا خصوصی بگم☺☺

شاید ب حرمت مکان و شبی  ک بودین اون برخورد رو داشته  این رفتار مادر شوهرتون هر دلیلی داشت ...

نمیدونم کلافم ازدسش