2777
2789

فقط میتونم بگم رابطتون و با خداا درست کنید اون موقع همه هدفتون میشه خوشنودی خدا و این چیز های مسخره براتون فوق العاده بی اهمیت میشه چون میدونین خدا خودش جوابشون و میده.نه تنها این بلکه همه ی مشکلات در نظرتون بی اهمیت میشه

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

کاش میشدکاهی اوقات ادم از زرنگی بقیه حس احمق بودن بهش دست میده اونو چه کنم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشدکاهی اوقات ادم از زرنگی بقیه حس احمق بودن بهش دست میده اونو چه کنم

به این فکر کن که اونا چقدر احمقن که اونکارو زرنگی میبینن 

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته

وقتی میبینم دغدغه ی نصف ز نای اینجا خانواده ی شوهره میگم خداروشکر که ما اصلا تو این وادیا نیستیمو هممون واسه هم جون می دیدم از خواهرشوهر گرفته تا من یا مادر شوهر   

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
اونیکه رابطش با خدا واقعا درسته منتظر نمیشینه خدا جواب کارهاشون رو بده!!! احتمالا کلا براش مهم نیست!

افرین..ولی احتمالا نه صد در صد

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗