2777
2789
عنوان

زندگیمو اب برده

583 بازدید | 36 پست

بچه ها آب همه زندگیمو برده رفته بودم خونه مامانم شیر آب باز مونذه تو آشپز  خونه آب قطع بوده اسم نشده ببندم اب اومده آشپز خونه برقیام خونم فرشهات اتاق خواب تختم رختهای تو کمد دیواری سیسمونی پسرم......همه و همه توی آب هست از زیر در ریخته تو راه پله واحد بغلی زنگزده به شوهرم از ساعت چهار آب وصل شده تا یازده که بیاییم ریه تو خونه همه چیم خیسه چیکار کنم😢😢😢

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاری روشن کن😔😔😔خدابهت صبر بده

کار بخاری نیست بابا تا مچ پام آبههر لحظه ممکنه درد زایمانم شروع بشه چجوری بشورم خشک کنم آخه..کاش نرفته بودم

کار بخاری نیست بابا تا مچ پام آبههر لحظه ممکنه درد زایمانم شروع بشه چجوری بشورم خشک کنم آخه..کاش نرف ...

واااییی باردارم ک هستیییی 

آخ آخ آخ ،باید کارگر بگیری اینطوری نمیشه

بگو مامانت اینا بیان کمک

وسایل رو ببر بیرون هوا بخوره خشک بشه

فرش ها رو بده قالی شویی

لباسارم ی کم خودت بنداز تو ماشین ی کم مامانت

کار دیگه نمیشه کرد

زیاد فکرشو نکن

اتفاقی ک افتاده

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم

دوستم این اتفاق براش افتاد فرشهای دستبافتش از بین رفت 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
عزیزدلم الان استرس نده به بچه ات‌.خانواده ات نمیتونن بیان کمکت

چرا میان ولی خونه واحدیه جا ندارم رخت هام و خشک کنم رخت خوابهای پسر من خیسه تختش چوبش خیس خورده شیش تا فرش خیس دارم اونا رو چه کنم