2777
2789
عنوان

زندگیمو اب برده

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 36 پست
چرا میان ولی خونه واحدیه جا ندارم رخت هام و خشک کنم رخت خوابهای پسر من خیسه تختش چوبش خیس خورده شیش ...

خونه مامانت یا خواهر برادرت ویلایی نیستن؟بتونی ببری

شادمانی همه جا پشت در است،در گشودن هنر است.

فعلا کفپوش آشپزخونه رو بدار آبها بره توی چاه فرشها رو جمع کنید صبح بدین قالیشویی 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میان ولی خونه واحدیه جا ندارم رخت هام و خشک کنم رخت خوابهای پسر من خیسه تختش چوبش خیس خورده شیش ...

فرشارو بده بشورن کلا وسایل چوبیم رخت خوابام نهایت ببر پشت بوم بزار خشک شن هرچه زودتر تا چوبش خراب نشده 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
فعلا کفپوش آشپزخونه رو بدار آبها بره توی چاه فرشها رو جمع کنید صبح بدین قالیشویی 

آب آشپزخونه رو خالی کردیم کف پذیرایی و اتاق آبه دارین با حوله جمع میکنیم می‌ریزیم تو بالکن آب کم بشه کورلو بزنم ببینم خشک میشه فرشهام لوله کردیم آبش در اومده تو خونه

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!

من دوستم تازه عروس بود فرش هاش سفید بود یجاهایشش قرمزداشت دستباف

شوهرش فلکه رو جای اینکه ببنده باز کرده

یک هفته تمام مسافرت بودن

اومدن تمام وسیله ها تو اب بوده

البته مثل اب شیر روون نبوده قطره ای بوده اما تو یک هفته میگفت تا مچ تو اب بودیم

میگفت تمام فرش هاش رنگ دادده بوده زیر چوب ها کپک زده بوده

اما دادن قالیشویی تمامشو عین روز اول کرده بود

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

وای خونه عموم فاضلاب میگیره و میاد تو زندگیش پدرشون دراومد تا همه را دادن شستنو پاک کردن اب را ک میزاری بخشکه

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

[QUOTE=61037354]بچه ها من نمیفهمم آب باز باشه ميره تو.سينک ديگه راه آب داره نباید بیرون بريزه که دیگه[/QUOTدرپوش لوله سی نک فشار اومده رفته پایین گرفته شده

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!