2821
2789
عنوان

جو بیخود نی نی سایت

223 بازدید | 25 پست

نمیدونم چرا سایت اینجوری شده

امروز عضویت من اینجا یک ساله شد ولی حتی تو این یک سال هم جو سایت خیلی عوض شده

نمیدونم کسی از دروغ گفتن تو اینجا چه سودی میبره که حتی تا یه تاپیک کوچیکم میزنی ۱۰ نفر میان میگن دروغه😐

البته با اتفاقایی که این چند روز افتاد و چند نفر قطع دسترسی شدن طبیعیه همه به هم بدبین باشن

ولی دیگه نه تو موضوعات بیخود حالا اگه کسی باشه احساسات بقیه رو تحت تاثیر قرار بده خب طبیعیه اعتراض کنن ولی اینکه من موهام بلنده یا کوتاهه فره یا صاف چه فرقی میکنه که بخوام بخاطرش دروغ بگم یا اصلا اگه دروغ بگم چه ضرری به بقیه میرسونه😐

اخلاق و طرز رفتار بعضی از خانوما واقعا زنندس

💚💛💜💖❤💙💜💛💖💚💟❤💙💚💖💜😍😍😍😍❤💙💚💛💜💖❤💙💚💛💜💖💛💚💙

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بنام خدا حسادت 

ریپلای کنید هی خدا 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

بعضیام فقط تایپک میزنن ک تایید بگیرن 😐یعنی اگ بگی اشتباه از شما بوده یا بگی شما باید فلان کار میکردی طرف طلبکار میشه خب سوال پرسیدی حقیقت رو بهت جواب میدن دیگه نمیشه ک هرچی تو بگی درست باشه😣😒

اینکه بدونی یکی داره دروغ میگه و خلی بند هست و دیگران رو اسکول فرض کرده ....ولی هیچی نگی و به روی خودت نیاری, خیلی سخته و تمرین و مهارت زیادی میخواد . من حرف شمارو قبول دارم که ازاری نمیرسونه اون دروغ ... ولی اینم قبول کن که هیچی نگفتن و متوجه شدن... ولی سکوت کردن! .... خیلی کار سختیه . من خودم در حال تمرینم امیدوارم موفق باشم  

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
بعضیام فقط تایپک میزنن ک تایید بگیرن 😐یعنی اگ بگی اشتباه از شما بوده یا بگی شما باید فلان کار میکرد ...

عزیزم خب منم گفتم که نظر همه برام محترمه چه خوب چه بد ولی این که میان میگن چرا دروغ میگی ناراحت کنندس

💚💛💜💖❤💙💜💛💖💚💟❤💙💚💖💜😍😍😍😍❤💙💚💛💜💖❤💙💚💛💜💖💛💚💙
منو نزنید تازه اومدم بینتون ولی برا من سواله که چه سودی از بی بی چک مثبت میبردن 😐

ما اینجا یه دراکولا داشتیم خیلی عشق بود    پس یه ادمخوار هم داریم  

بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
عزیزم خب منم گفتم که نظر همه برام محترمه چه خوب چه بد ولی این که میان میگن چرا دروغ میگی ناراحت کنند ...

منم تایپک قبلی رو گفتم و کاملا با تمام حرف های شما موافقم در ادامه صحبتتون گفتم😉