falijon مدیر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 222 عنوان فیلر لب | مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 88 پست سلام اونایی ک فیلر لب انجام دادن الان چن روزی ذخنمو درگیر کرده از دردی ک داره میترسم دکتر میگ بی حسی تزریقی میزنم ولی بازم ترس دارم برم یا نه بعضی ها میگن درد داره میشه تجربه هاتون بگین 1405/04/08 | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 10020 😂😂 ن بابا انقدرام درد نداره اینجوری گفتم اسی تحریک شه بره بزنه اتفاقا زایمانو بگی دیگ نمیزنه😂😂😂 اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 10020 طرز صحبت کردنتون ب خانم نمیخوره چطوره اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 11336 چق زمان میبره دردش زیاده یا ن خخخمن چن روز پیش بوتاکس کردم بدون بیحسی با یخوسوسه شدم برا فیلد ن عزیزم انقد زیاد نیست . البته برا همه یکسان نیست مثلن من چونم اصلن درد نداشت ولی بقیه میگفتن چونه بیشتر درد داره .لب همون سوزنش درد داره یکم بی حسی بزنی اندازه درد بوتاکس میشه معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
طاهاسفیدبرفی عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 498 بچه ها ببخشید ای سوال رو میپرسم....کسی که ژل لب میزنه دیگه نمیتونه تو معاشقه لب بده؟
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 11336 اتفاقا زایمانو بگی دیگ نمیزنه😂😂😂 😂😂ولی گفت از فیلر بیشتر ترس داره تا زایمان معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
falijon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 222 ن عزیزم انقد زیاد نیست . البته برا همه یکسان نیست مثلن من چونم اصلن درد نداشت ولی بقیه میگفتن چونه ب ... شما با بی حسی زدین فیلر رو بعضی ها با بی حسی دندون پزشکی انجام میدن
falijon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 222 بچه ها ببخشید ای سوال رو میپرسم....کسی که ژل لب میزنه دیگه نمیتونه تو معاشقه لب بده؟ نمیدونم خحح
falijon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 222 😂😂ولی گفت از فیلر بیشتر ترس داره تا زایمان وای فکر کن منو چق میترسم حخ
طاهاسفیدبرفی عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 498 بچه ها ببخشید ای سوال رو میپرسم....کسی که ژل لب میزنه دیگه نمیتونه تو معاشقه لب بده؟ کسی جواب ای سوال رو نمیدونه؟
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 11336 شما با بی حسی زدین فیلر رو بعضی ها با بی حسی دندون پزشکی انجام میدن دفه اول با بی حسی دندون زدم دیدم هزینه اضافس دفه های بعد با همون زایلا پی میرم معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
falijon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 222 دفه اول با بی حسی دندون زدم دیدم هزینه اضافس دفه های بعد با همون زایلا پی میرم ماشالله ب تو من ی دفع رو بتونم برم خداروشکر میکنم
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 11336 وای فکر کن منو چق میترسم حخ 😂😂 واقعن عجیبی😂 من حاضرم دست و پامو قطع کنن ولی دیگه زایمان نکنم 😂😂 معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
falijon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 222 😂😂 واقعن عجیبی😂 من حاضرم دست و پامو قطع کنن ولی دیگه زایمان نکنم 😂😂 چون گذشته رفته این حرف میزنم الان اگ بخام بزاییم میمیرم خخ
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 31214 دردش قابل تحمله یا ن ادم تا ادم فرق داره چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس