2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی من تبریک که نمیگن کلی مسخرمم میکنن بانامزدمم دعوا میکنم تو بی احساسی 

مبارک مبارک🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌠🌚⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐🌞🌞⭐⭐🌞🌝🌞🌟🌠🌞🌝🌟🌟🌝🌝🌝🌝🌞🌞⭐🌟🌟🌞🌝🌞⭐⭐⭐⭐⭐🌞🌞🌞🌙🌙🌙🌘🌘🌘🌙🌚🌚🌜🌛🌛🌙🌞🌟🌟🌥️🌞🌞🌙🌘🌞🌤️🌥️🌀🌈🌨️⭐🌚🌚☁️🌧️🌞⭐⭐

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

😍😍💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼🎂🎂🎂🎂🎂🎂🍨🍨🍨🍭🍭🍭🍭🍩🍩🍩🍩🍰🍰🍰🍰🍷🍷🍷🍷🍻🍻🍻🍻🍻😍😍😍💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼تولدت مباااااااارک🤕

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

امیدوارم ۱۰۰ سال بعد در چنین روزی کنارت کلی نوه نتیجه باشه و شمعای کیک … سالگیت رو فوت کنی و هیچی از کیکم به خودت نرسه

تولدت مبارک رفیق

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره

آخی عزیزم بی خیال خودمون واست تولد میگیریم 😍😍😍😍 

تولد تولد تولدت مبارک

مبارک مبارک تولدت مبارک

بیا یه آرزو کن

بعدش شمعارو فوت کن

❤❤❤❤💗💗💗💗💞💞💞💞💖💖💖💖🎂🎂🎂🎂🍰🍰🍰🍰📦📦📦📦

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

تولدت مبارک عزیزم

مطمئنم امسال به همه آرزوهات میرسی😍

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست