2821
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک

498 بازدید | 30 پست

دخترم چند روز دیگه دو سالش تموم میشه..البته هنوز کامل حرف نمیزنه..میخوام کم کم از پوشک بگیرمش..هرکی تجربه داره واسه راحت تر شدن این کار لطفا به منم یاد بده..شما چطوری این کارو کردین؟

رفتنی میرود و امدنی می آید..شدنی میشود و غصه به ما میماند..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب همینش سخته دیگه..جیش و میگه ها ولی بعد از جیش کردن.

خب خودت ازش بپرس دستشویی داری

آسمون نارنجیه ابراشدن تیره 🌇چه غروب خوشرنگی دلم داره میره 💗🏇کاش میشد الان بیرون بریم ازخونه 🤸توبگو هستی بعدش همه چی جوره😊

هرکاری کنی بعدازی هفته میگه یا علایم جیششو میگه.هر۲۰ دق نیم ساعت ببرش .ده دق هم صبرکن کارشو بکنع.تشویقش کن بگو مثلا بهت شکلات میدم اگه پی پی کنی .این جورجیزا دیگه من دخترمونزدیک ۱ ماه ازپوشک گرفتمش تازه الان داره میگه.عه مامان پی پی.درضمن من خودم وقتی ک دستشویی دارم میبرمش ببینه یادبگیره.

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔

پسر من ۲ سال و ۳ ماهشه همه حرفم میتونه بزنه هر کار میکنم که وقتی جیش داشته باشه بگه نمیگه دل نمیده که بیاد خبر بده وقتی که جیش کرد بعد میاد میگه مامان جیش .. مامان بشور ..نمیدونم چیکار کنم 

پسرم دو سال و دماهش بود حرف میزد و درک بالایی داشت رو اول تا سوم خیلی اذیت شدم چون زمان گرفتم و هر بیس دقیقه یبار بردمش دسشویی با وعده جایزه خوشحالش کردم به برادر بزرگش یاد دادم هر وقت جیش داشت بگه جیش دارم میخوام برم جیش کنم همینطور من و باباش تا ازمون یاد بگیره بعد از سه رو نیم ساعت بعد کردم یه ساعت روز پنجم خودش گفت جیش دارم که الان بعد از یک ماه کامل گرفتمش 

تو این یک ماه به هیچ عنوان از پوشک استفاده نکردم فقط تو یک مهمونی معذب که اونم زود زود میبرم دسشویی از شرت آموزشی استفاده کردم که یوقت اگه دفع کرد خونه رو کثیف نکنه مایعات کم میدادم بهش بخصوص هندوانه و دلستر و نوشابه . شیرشم سعی میکردم تا ساعت ۴ بدم بعدش دیگه نمیدادم تا بخوابه هم چن بار میبردمش جیش 

خداجونم،مرسی که هستی
خوب همینش سخته دیگه..جیش و میگه ها ولی بعد از جیش کردن.

وقتی بهش اب یا چای هندونه میدی بعدش حتما ببر دستشویی.شبا قبل خوابم ببرش .پوشکشم نکن نوقع خواب

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
افرین..چطوری؟

فقط یه نکنته وقتی تو خونه جیش کرد سرش داد نزن میترسه  . پسر من رو بچه خواهرم حساسه واسه همین بهش میگفتم ببیت راوین مگه تو خونه جیش میکنه  رواین میره دسشویی پس شایانم باید بره دسشویی خیلی تاثییر داشت

خداجونم،مرسی که هستی

وای چه کار سختیه؟تو خونتون خرابکاری کردن؟اونموقع چیکار میکنین؟نمیشه که همش فرش و دم به دقیقه شست..حالا لحاف تشک راحته..ولی فرش..

رفتنی میرود و امدنی می آید..شدنی میشود و غصه به ما میماند..