2777
2789

سلام کسی تجربه ای درخصوص ماما عامل و ماما دولا داره؟ تفاوت ماما عامل با پزشک چیه؟ کسی داشته؟کسی ماما ی خوب در شیراز میشناسی؟ کسی بیمارستان شفا زایمان داشته؟چطوره؟

یا ابرفض.اینا دیگه چیه هنگ کردم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه داشتیم بین

فریبرز عرب نیا

و فرامرز قریبیان

و عرب پور 

و احمد مهران فر 

و مهران احمدی

تمییز قائل میشدیم هآااااا😂😂😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....