2777
2789
عنوان

تا حالا طالع بینی کردین

1239 بازدید | 145 پست

من از اینستا یه نفر آسترولوژی بلد بود طبق تاریخ تولدم بهم گفت بچه دار شدن تو طالعت نیس خیلی دلم گرفت یعنی این چیزا ممکنه راست باشه من که امیدم به خداست

👈درخواست دوستی نمیپذیرم👉 از سال 92با اکانت های مختلف عضو نی نی سایتم🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه بار زنگ زدیم یه خانوم که فا ل قهوه میگرفت آنقدر همه چیو درست گفت که خودم هنوزم فکرم مشغوله، حتی به اسم گفت ، این اسم گفتن خیلی برام عجیب بود، هرچند که هیچ اعتقادی به این چیزا ندارم

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

واسه منم گفته بود تا۳۰ ازدواج نکن وگرنه جدایی داری خودم در اوردم دادم چت جی بی تی گفت بهترین جاهای سیاره هات ایمان ونوس خونه ۵ مشتری خونه ۵ وخوبن فقط خونه هفتمم حاکمش زحل هستش که اونم همسر وفادار وپخته میده بد نیست به این چیزا اعتقاد نداشته باش ساعت تولدم خیلی فرق داره مثلا مال منو این زنه تو ۴۰دقیقه در آورد من ۳۰ به دنیا اومدم مامانم گفت خیلی فرق دارن

نه منو تگ میکنی توی تاپیکش لطفا

خواستم بگم دروع بوده ماه تولدم اینا رو درست نگفت واسه چی میخوای ولش بابا اینا درست نیستن چشم سوم تا قیافتو نبینه نمیتونه تشخیص بده

واسه منم گفته بود تا۳۰ ازدواج نکن وگرنه جدایی داری خودم در اوردم دادم چت جی بی تی گفت بهترین جاهای س ...

چطوری دادی چت جی بی تی

👈درخواست دوستی نمیپذیرم👉 از سال 92با اکانت های مختلف عضو نی نی سایتم🙂