سلام بچه ها من ۱۹ سالمه و مجرد هستم.یکیو دوست دارم و اونم دوسم داره و قسطش ازدواجه.این سایتو من از ۳ روز پیش میام و نوشته هارو میخونم از ۱۰۰% شاید ۷۰%از زندگیشون ناراضین.متنایی میخونم که درباره خیانت همسرشون نوشته شده و بداخلاقیاشون. این متنارو خوندم خیلی خیلی ترسیدم نکنه منم ازدواج کنم اینطور بشه.ب خاطر همین گفتم فعلا نیاد خواستگاری تا بیشتر بشناسمش با این که ۲ ساله باهم در ارتباطیم.ایا زندگی مجردی بهتر متاهلیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلن هم اینطوری نیست عزیزم..کسایی که توی این سایتن خیلیاشون زندگیشونو ول کردن چسبیدن به گوشی شوهراشونم خب ولشون میکنه خیانت میکنه..شما ازدواج کن اصلا هم بد نیست من صددر صد از زندگیم راضیم خداروشکر
شعور خود را حفظ کنیم..هرگاه به جای دیگران زندگی کردیم و شرایط آنها را داشتیم قضاوت کنیم..به هر حال بانو..یکبار هم که شده جلوی زبانت را بگیر..هیچ نمیشود ، فقط دلی نمیشکند..
الکسیس سانچزه بازیکن فوتباله کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا
خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢