2777
2789
عنوان

روش جلوگیری...

449 بازدید | 24 پست

بچه ها من ۹ ساله که یا با ک... یا بصورت طبیعی جلوگیری کردم و تا حالا اقدام نکردیم برای نی نی دار شدن به نظرتون روش جلوگیریم سالم تره یا اشتباه کردم 😔 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹ ساااال😲😲چطور دوام اوردی

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
یعنی چی سالم تره😐

یعنی اگر. مانی بخوام باردار بشم مشکلی برام پیش نمیاد مثل چسبندگی رحم‌و یه سری مشکلاتی که میشنوم باعث میشه تداخل در بارداری داشته باشه ؟

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
9سال خوبه شوهرت گذاشته جلوگیری کنیدحالایعنی چی سالم تره؟ 

البته ۷ ساله ازدواج کردیم و دوسال عقد بودیم ولی خوب چون تو عقد اون مورد اتفاق افتاد من با اون دوسال حساب کردم 

من که اصلا طبیعی نمیتونم فرتی حامله میشم.الان هم چند وقته با ک ا ن د م جلوگیری میکنیم خیلی راضی ام.ک ...

من که کلا تا جالا قرص نخوردم حتی یک روز ☺️