2821
2789
عنوان

ماه گرفتگی پوست

221 بازدید | 11 پست

کسی رو پوستش ماه گرفتگی قهوه های رنگ داره که کمرنگه من پشت کمرم دارم اصلا اعتماد بنفس ندارم نمیتونم نیم تنه بپوشم معلوم میشه اخه چجوری برطرف میشه؟

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خواهرزاده ام از موقع تولد داره دکتر گفته با لیزر ۵۰ درصدش رفع میشه ان شااللله

عه پس یعنی تنها راه حلش همینه؟

تنهاباش ، ولی تو نیمکت ذخیره زندگی کسی نباش.
عه پس یعنی تنها راه حلش همینه؟

نمیدونم ولی خواهرم ب دکتر گفته بود تا نوزاده بگین چکار کنم.بعدا دکترا نگن دیگه دیر شده... ک دکتر رهش گفته بود دیر نمیشه .وقتی بچتون بشین پانشو حالیش شد اقدام کنین.در حدی ک گوش کنه و بشینه رو صندلی تا دکتر بتونه لیزرو انجام بده

من داشتم دكتر پوست با روش يخ خشك برام برداشتش و خلاص شدم واقعا

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️
چی هست این روش؟مال شما قهوه ای بود یا مشکی

قهوه اي بود عزيزم،اصلا برجسته هم نبود انگار يتيكه از پوستم رنگش واضح فرق داشت،اندازه ي نخود بود تقريبا ي گوش پاكن رو دكتر زد تو يخ خشك و چند ثانيه نگه داشت رو اون موضع و بعدش كه رفتم خونه اون ناخيه آب آورد ورم كرد و تركيد و پوست جديد كه ساخته شد همرنگ اطرافش هست جاشم گود نشده

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️