2777
2789

شماهایی که انجام دادین چند روز بعد از اینکه پریودتون تمام شده بود رفتین عکس رنگی؟ ایا 3 روز بعد بریم دیره؟

دعا کنین مامان بشم.توروخدا یه صلوات برام بفرست مامان بشم😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا قبل تخمککذاری باید بری دیر دیرش روز 10 هست البته من روز 18 رفتم قبول کردن

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
روز هشتم ، نهم بعد از پريود يعني در واقع يك روز بعد از تموم شدن پريود

خب من افتاد توی تعطیلات.ولی من 6 روزه خوب میشم.روز نهمم میشه پنج شنبه. اگه پنج شنبه برم دیره؟

من روز هشتم رفتم و دیگه لکه بینی نداشتم

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

فقط چون احتمال میدن بعد تخمکگذاری بارداری اتفاق افتاده باشه عکس نمیگرن دلیل دیگه نداره

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
نه دير نيست ولي نزديكي نداشته باشيد چون تاثير ميزاره رو جوابت

عزیزم شما بعدش نتیجه گرفتی؟

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نه عزيزم من تو اقدام براي بارداري ام البته از طريق ميكرو

ایشالا زود مادر شی 

نه دير نيست ولي نزديكي نداشته باشيد چون تاثير ميزاره رو جوابت

دیروز نزدیکی داشتم ولی بلافاصله بعدش رفتم دستشویی😐کاش نمیرفتم.یعنی الان دیگه نرم برای عکس؟ میگم این ماه برم شاید معجزه بشه و حامله بشم.خسته شدم از انتظار

من نه ولي خيلي ها نتيجه ميگيرن

انشاالله برا ما هم نتیجه بده