2777
2789
عنوان

کلیپ فرمالیته

24 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من جشن عقد ساده گرفتم رفتم آرایشگاه بعدش لباس کرایه کردم رفتیم حرم عقد کردیم بعدش رفتیم رستوران یعنی عکاسی و اینا نبود محضر هم خیلی ساده اونم لباس و عکاسی نبود خودم دوست نداشتم وگرنه شوهرم خانواده شوهرم گفتن

مفصل باشه من گفتم نه

سر عروسی هم اینا میگن اگه بخوای میگیریم اما من گفتم به جاش برام طلا بگیرید و ماشین به نامم بزنید قبول کردن

فقط میخوام برم آتلیه و یا کلیپ فرمالیته درست کنم نظر اونایی که این کار و کردن چیه خوب بود یا نه بعدا حسرت شد؟!

اونایی که عروسی مفصل هم داشتن نظرشون و بگم پشیمون هستند یا نه ...؟!

پیشاپیش ممنون از نظرات همگی

من عقدم خیلی مختصر بود در حد همون محضر و ناهار همون جا

اما عروسیم به قول شما مفصل بود خودم خیلی نمیخواستم عروسی بگیرم اما پدرم و پدرشوهرم گفتن باید بگیریم

در کل پشیمون نیستم خوش گذشت چون مهمونامون پایه بودن

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

فقط بستگی به خودت داره فقط

من خیلی خیلی ساله ازدواج کردم خانواده ها اصرار داشتن عروسی بگیرن هنوزم فکر میکنم حالا که چی چه فایده

سالهاست نه عکس عروسی رک دیدم نه فیلم

البته با عکس گرفتن موافقم یادگاری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عروسی رو ولی بگیر شده حتی ساده و و با مهمون های کم ولی بگیرید کلن حذفش کنی شاید بعدا پشیمون شدیی

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹 تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم..... و بالخره بعد اون تاریخ به ۲ تاش رسیدم انشالله بقیه شم خدا هوامو داره و برآورده میکنه