2821
2789
عنوان

خیلی نگران داداشمم

238 بازدید | 23 پست

۲۰ سالشه با یه دختر از شهر خودمون اشنا شده رل زدن بعد دختره ۱۶ سالشه و اینحا چون شهر کوچیکی هست نمیتونن همو ببینن الان دختره رفته تهران همش به داداشم اسرار کرد بیا اینجا همم ببینیم امروز از صبح تا امشب ساعت ۹ دوستا داداشم اومدن خونمون با داداشم دسته گل درست کردن که امشب داداشم رفت تهران اینو بده به دختره بعد خیلی استرس الکی دارم ساعت ۱۱ با اتوبوس رفت ۶ ساعت راهه تا تهران و فردا هم میخواد برگرده خودش تنها هست اولین باره خودش تنها میره این همه راه دور خیلی نگرانشم مامانمم باهاش قهر کرد خدافظی نکرد ولی من باهاش گرم خدافظی کردم و گفتم به دختره هم سلام برسون

خدایااا از دست همجنسام گاهی متنفر میشم اخه دختره میمون داداش بدبخت من که نه پول داره نه ماشینی چیزی مرض داری این همه راه کشوندیش 😭 من حس ششم برا ادمای خاص زندگیم خیلی قویه اصلا حس خوبی ندارم فقط کافیه یه تار مو از سر داداشم کم بشه تا به حساب دختره برسم این همه داداش من مرد شده اصلا شبیه همسن سالاش لات و دودی نیست فقط سر کار باشگاه خونه که بعد یه دختر بیاد پیویش بعد ۱۰ ماه داداشم راضی شد باهاش اوکی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیه الکرسی بخون جه مهربونی

شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون

داداشت ۲۰ سالشه بچه مه نیس میکی تنها رفته!طفلی گل درست کرد چجور برد خراب نشه😅

🤣

شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون

راستی چرا گل درست کنن مگه قراره تاجگذاری بشه تاج گل بزارن سرش

چه عجیب و جالب

20 سالشه مردی شده واسه خودش.

من ۱۹ سالم بود مهاجرت کردیم یه شهر دیگه و رلم همون شهر بود.

یادمه رفتم یه رستوران به عنوان کارگر مشغول به کار شدم.

یک ماه تمام بدون مرخصی کار کردم و آخرش گفتم یه روز مرخصی میخوام.

حقوق یک ماهمو گرفتمو و یه چیزی هم از رفیقم قرض گرفتم شبانه با اتوبوس رفتم تهران.

صبح رسیدم، یکی دو ساعت چرت زدم، بعد رفتم نصف پولمو براش خوراکی و کادو خریدم، نصفشم تو همون دیت رفت و باقیشم شد کرایه برگشتم.

همون شبم برگشتم.

ولی هم خاطره شد هم تجربه.

نمیشه برادرتو تو این سن بکنی تو شیشه درشم بذاری که یه وقت هیچیش نشه.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

این رابطه واقعا برای سن و سال این دو نفر اصلا صحیح نیست .این دختر واقعا بی تجربه و بچست

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن .../ کامنتهای ما شعور مارو به نمایش میگذارن . سعی کنیم با شعور به نظر بیایم .اینکه سالها عقده و خشم فروخورده در ما تلمبار شده مشکل ماست ....

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز