2777
2789
عنوان

طلاق ومهریه

141 بازدید | 23 پست

من مهریمو گذاشتم اجرا فقط مونده درخواست اجراییه بدم ک اگه اعتراض نزن حکم جلبشو میدن بعد میخواستم ببین میتونم درخواست طلاقم بدم؟اگه درخواست بدم دیگه مهریه بهم تعلق نمیگیره؟یا یکی بمن گف باید تا اخرین سکه باید زیر عقدش بمونم ونمیتونم طلاق بگیرم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا جایی ک من میدونم رلطی نداره، خیلیا بعد از طلاق قسط بندی میکنن میگیرن

تو آشناهام دیدم ک ما سالهاست دارن مهریه زن سابقشونو میدن...

درحالی ک زنه ازدواج کرده، مرده هم ازدواج کرده ولی مهریه مثلا ماهی یدونه سکه میده

حالا فک کنم این داستانا پیچیدگیای خودشو هم داشته باشه با یه وکیل مشورت کن ک تو شرایطای مختلف چطور میشه

حکم جلب چیزه جالبی نیس

والادوست همسرم همینجوری حمم حلب گرفتن براش اومدن سزکارماسینشوازش گرفتن چقدردلم سوخت به نظرم خیلی آبروریزیه

البته بایدببینی شوهرت چیکارکرده رفتارش چطوربوده

نه عزیزم، اینجوری نیست. مهریه و طلاق دو موضوع جدا از همن. تو میتونی هم مهریهتو اجرا بذاری هم همزمان درخواست طلاق بدی. لازم نیست تا آخرین سکه زیر عقدش بمونی. حتی بعد از طلاق هم میتونی پیگیرش باشی، مگر اینکه خودت بخوای ببخشی یا تو طلاق توافقی ازش بگذری

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص

چرت میگن بابا باید دلیل داشته باشی برای طلاق که راحت طلاق بگیری بدون اینکه مهریتو ببخشی

خب این ادم تمام زندگیش دروغه چند میلیارد بدهی بالا اورده حتی ب اسم من،کار نمیکرد متادون میخورد اخلاق و رفتارشم ک بدتر شد الان دوسه ماهه رفته سرکار اما این ادم همونه ی ادم سست ضعیف بلاتکلیف

دادخواست طلاق جدای از درخواست مهریه هستیباید دادخواست بدین ودلایل طلاقتونو ذکرکنید

ممنونم