2777
2789
عنوان

حس ششم

15 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ف ل و تک نیت تمام حرفاش راسته خودم هم انجام دادم و از تجربه خودم که بخوام بگم عالی دقیق بود

شماره تماس و ایدی روبیکا هست هر کی خواست درخواست بده تا براش بفرستم

کامل احساسی کاری و مالی ٢٠٠ ت
فال دقیق ازدواج از زمان و مشخصات چهره شغل رفتار، نحوه آشنا شدن و... ٣٠٠ ت

من بجه بودم رفته بودیم حرم امام رضا ده سالم بود یه خانم گفت ف ا ل بگیرم گفتیم بگیر نیکی و پرسش به من گفت تو دوبار ازدواج می کنه از اون ماجرا چهل سال می گذره هنوز یک بار هم ازدواج نکردم 😂😔

❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بجه بودم رفته بودیم حرم امام رضا ده سالم بود یه خانم گفت ف ا ل بگیرم گفتیم بگیر نیکی و پرسش به من ...

😂😂😂

چه دقیق بوده

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

😂😂😂چه دقیق بوده

به خدا راست می گم من نه ده سالم بود بچه بودم اعتماد نکن به این ف ال گیرها ازدواج نکردم هیچ تا حالا رابطه ای هم با هیچ کس نداشتم همه چی و از خدا بخواه من و امیدوار کرد دوبار ازدواج می کنم ناکام شدیم 😔😂 به خدا

❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

به خدا راست می گم من نه ده سالم بود بچه بودم اعتماد نکن به این ف ال گیرها ازدواج نکردم هیچ تا حالا ر ...

الهی😄

ان شاء الله یه بار ازدواج می کنید ولی با آدم درست

با کسی که از همه نظر مناسب شماست

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

الهی😄ان شاء الله یه بار ازدواج می کنید ولی با آدم درستبا کسی که از همه نظر مناسب شماست

خدا از زبونتون بشنوه من که دیگه نا امید شدم تو این سن

خدا از زبونتون بشنوه من که دیگه نا امید شدم تو این سن

نا امیدی خودش باعث محقق نشدن خواسته ها میشه

توکل به خدا

ان شاءالله شما هم ازدواج موفق خواهید داشت

نا امیدی خودش باعث محقق نشدن خواسته ها میشهتوکل به خدا ان شاءالله شما هم ازدواج موفق خواهید داشت

ان شاءالله 🙏🙏🌹🌷🌹 ان شاءالله