2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سابقه بیماری های خود ایمنی در اقوام دارید؟وضعیت روحی و استرس هم مدیریت کنید.

موقع امتحان ها استرس داشتم تا الان ۳ دفعه رفتم دکتر ویکی بارم طب اسلامی ولی تا نصفه رفتم دکتر سومی کرمان دکتر خوبی سراغ ندارین کلافه به خدا روم نمیشه جایی برم میترسم بیشتر بشه

موقع امتحان ها استرس داشتم تا الان ۳ دفعه رفتم دکتر ویکی بارم طب اسلامی ولی تا نصفه رفتم دکتر سومی ک ...

این دکتر های سنتی ازشون کاری برنمیاد فقط باعث میشن هزینه و وقت شما هدر بره...

به متخصص پوست و مو مراجعه کنید.. هر وقت احساس میکنید لکه ها شروع به گسترش پیدا کردن میکنن، وقتی برید متخصص بهتون آمپول سرکوب کننده سستم ایمنی بدن میده و از گسترش لکه ها جلوگیری میکنه

این دکتر های سنتی ازشون کاری برنمیاد فقط باعث میشن هزینه و وقت شما هدر بره... به متخصص پوست و مو مرا ...

بله دکتر دومی که رفتم اول کربوکسی تراپی انجام دادم اونجا بعد ۴ تا آمپول داد که پرستاره میگفت آمپول ضد قارچه باید دو ماهی یک بار میزدم چاق شدن ۲۵ کیلو اضافه وزن گرفتم ترک پوستی گرفتم که با داروهای طب اسلامی کمرنگ تر شد بعد دکتر سومی که نشون دادم گفت برای کورتون هست

بله دکتر دومی که رفتم اول کربوکسی تراپی انجام دادم اونجا بعد ۴ تا آمپول داد که پرستاره میگفت آمپول ض ...

احتمالا کورتون بوده... چون آمپول ضدقارچ برای این بیماری بی فایده هست.

درسته چاق شدی اما همیشه که نیاز به آمپول نداری.. هر از گاهی... خیلی وقت ها بیماری کاملا متوقف میشه.

اگر وضعیت اعصابت ردیف کنی.. بیماری خاموش میمونه... اما هی تو دکترهای مختلف نباید بچرخی.. یک متخصص پوست باتجربه پیدا کن و زیر نظرش باش.. کسی که واقعا مطمئنی از کارش..