2821
2789
عنوان

زن ها اگ مستقل شن

91 بازدید | 16 پست

اصلا ی ذره اذیت و آزار شوهر رو تحمل نمیکنن و فورا میزارن میرن

این جمله رو از چنتا مرد شنیدم😀

از نظر من زن اگ استقلال مالی داشته باشه

برای خودش ارزش قائل میشه و شرایط رو تا حد امکان تحمل نمیکنه

چون خیلی از زن هارو دیدم ک میکفتن اگ سرکار بودن و دستشون تو جیب خودشون بود ذره ای شوهرشونو تحمل نمیکردن!

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا موقعیکه با کفش های کس دیگه ای راه نرفتین حرف نزنین

من دو تا آپارتمان ماشین حقوق زمین کلی چیز دیگه دارم که هیچ نیازی از نظر مالی به هیچ بنی بشری ندارم

ولی بچه میخواستم همراه میخواستم خانواده من طورین ده ماه نو ازم خبری بشه کاریم ندارن آنچنان مادرمم که چند سال پیش فوت شد

کاش این تاپیکو دخترای نینی سایتی که مجرد هستن ببینن انقدر نگن روحیه من حساسه بیرون کار نمیکنم

استقلال کاری به روحیه خشن و لطیف نداره انقدر آقایون پستن که نمیدونی کی بهت خیانت کنه یا انقدر عذابت بده ک بخوای طلاق بگیری. آدم باید آینده نگر باشه نمیگم منفی باشی نسبت به آینده اما انقدرم نباید خوش خیال باشی و فکر کنی تا آخر عمرت همسرت عوض نمیشه

مشکل از جایی شروع شد ک خب گفتن چی ک زن باید خانه دار خوبی باشهه زن باید قورمه سبزی پز قهاری باشه بعد بگم هیچکس نگفت زن باید زیاد بفهمد زن باید زیاد کتاب بخونه و زن باید از مسائل مهم و حقوق سر در بیارهه هاا هر کشوری بدون زنان آگاه جامعه سالمی نخواهد داشت مطمعن باشین!!! چراا آخه باید یک زن فقط باید تلاش کنه مگه زندگی زیر یک سقف مشترک نیست ؟ زندگی اجبار تحمل نیست و سوختن خاکستر شدن هم نیس ارزش یک زن هم پایین نیست

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

تا موقعیکه با کفش های کس دیگه ای راه نرفتین حرف نزنینمن دو تا آپارتمان ماشین حقوق زمین کلی چیز دیگه ...

الان تایپیک من چ ارتباطی ب جواب شما داشت؟😐

وقتی من شاغل شدم همه ب شوهرم میگفتن نذار بره سرکار ضرر میکنی

همسرمم تو جواب میگفت اتفاقا همسرم باید شاغل باشه و نیازی ب من نداشته باشه اون موقع اگه کنارم موند من میتونم سرمو بگیرم بالا بگم من واقعا مرد هستم اگه نموند و رفت از زندگی من اون وقت باید بشینم فکر کنم چطور مردی بودم ک زنم منو نخواست

کاش این تاپیکو دخترای نینی سایتی که مجرد هستن ببینن انقدر نگن روحیه من حساسه بیرون کار نمیکنماستقلال ...

از نظر من انسان باید اولویت اول زندگیش خودش باشه

آیندش حال و خیلی چیزای دیگه

اینکه میگن زن استقلال مالی داشته باشه به شوهر نیازی نداره...

نوشتم اگ استقلال مالی داشته باشه و شوهرش اذیتش کنه تحمل نمیکنه و ب راحتی میتونه شوهرش رو کنار بزاره

کاملا اشتباه متوجه تاپیک شدی عزیز

وقتی من شاغل شدم همه ب شوهرم میگفتن نذار بره سرکار ضرر میکنیهمسرمم تو جواب میگفت اتفاقا همسرم باید ش ...

واقعا درست گفته آفرین ب شعورش

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز