2777
2789
عنوان

غرور و بی احترامی

155 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

روزه نماز. قبول 

قبل از اینکه طرح موضوع کنم بگم  که نمیخام  ارتباط نداشته باشم با طرف و نمیخامم بیخیال بشم و ازش بگزرم 

بعضی وقتا باید. حرفتو بیان کنی 

ولی نمیخامم رک بگم میخام جوری بطرف حرفمو بزنم که انگار. ادم مهمیم نیستی ولی درکل از. بیشعوریت بوذه این حرکت

حالا قضیه چیه

پارسال زمستون مادربزرگمو از. دست دادم 

ما با خانواده همسرم خیلی در. ارتبلطیم خصوصا عمه همسرم ایشون ی عروس جدید. گرفتن که چون دختره کارمنده خیلی خیلی عمش پز. میده حتی از اجتماعی بودن دختر هم دایم حرف میزنه 

وقتی مادربزرگ من فوت کرد واقعا انتظار داشتم عروس عمش بیاد. برای سر سلانتی 

بماند. ک تو هیچ مراسمی شرکت نکرد حتی تلفنی هم تسلیت نداد  حتی ماه رمضون امسال همه خانواده رو دعوت داد ما رو نه

اینم بگم ک همسرم با پسر. عمش عین برادر هستن کلی تو عروسیش زحمت کشید کلی کادوهای گرون داد 

من گلایمو ب مادزشوهر کردم ولی خب مادرشوهره دیگه بره هم خبر بده به هواهرشوهرش چهارتا میزاره روش و خیلی هم رو فامیلاش  تعصب داره توی همه مراسمامون اونارو. گفتیم توهمه مراسماشونم شرکت کردیم 

واقعا بدلم موند چرا حتی تسلیت تلفنی هم نداد

حالا امشب خونه مادرشوهرم افطار. دعوتیم و عمه و عروسش هم هستن 

میخوام ی حرفی گوشه ذهنم داشته باشم تا اگه اگه عمه حرفی از گله کرد بهش بگم یا یا اگهههههه اگههههه عروس عمش گفت تسلیت میگم ببخشید نیومدیم چیزی. بگم ک بفهمه ادم مهمی نبوده و نیست

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چ اصراریه ک یه جوری بهش بگید  اگه واقعا زیاد مهم نیس ولش کنید

چون دلمو سوزوند من سر عروسی این خانم انقدر. بالا پاییناشو. کردم انقدر. شوهرم عین کارگر کار کرد. ک برادر خواهر دختر براش نکردن 

هر. کسی بود. جا من حق داشت معترض بشه ک تو چرا تسلیت ندادی 

درصورتی ک همین دختر و شوهرش بعد عروسی ب همسر من گفتن شما اگه نبودی ما لنگ بودیم  

شما انتظار زیادی داریا منم مادربزرگ عروس عمه یا خاله شوهرم فوت کنن زنگ نمیزنم اونها هم برای من زنگ نزدن عروس عمه یا خاله شوهر دیگه فامیل درجه چهار و پنج محسوب میشن زیادی حساسی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
شما انتظار زیادی داریا منم مادربزرگ عروس عمه یا خاله شوهرم فوت کنن زنگ نمیزنم اونها هم برای من زنگ ن ...

راست میگی مرگ مال هم هست اونم کسیش بمیره از من نیست که برم تسلیت بگم هر چند شعورم خیلی بالاست

من حای شما باشم اصلا چیزی بهشون نمیگم

از قدیم هم گفتن بی محلی بهترین دفاعه

حتی اکر اونا هم چیزی گفتن شما فقط لبخند بزن و سرتو یه کاری گرم کن

من طبق تحریه میگم مردم ما جنبه انتقاد ندارن

الان فکر کردی گله کنی بهت میگه اره حق با توئه؟جوری میچرخونتش که اخرش مجبوری عذرخواهی هم بکنی

من حای شما باشم اصلا چیزی بهشون نمیگم از قدیم هم گفتن بی محلی بهترین دفاعه حتی اکر اونا هم چیزی گف ...

پس بنظرتون جواب ندم اگه حرفی هم زد؟