2777
2789
عنوان

چجوری پریودمو تغییر بدم چند روز

77 بازدید | 10 پست

من تو اقدامم و متاسفانه روزای تخمک گذاریم هرماه مصادف ميشه با ایام قمر در عقرب (نحس) و همسرم اصرار میکنه با یه روشی پریودیمو چند روز اینور اونور کنم که با خیال راحت اقدام کنيم ،، بنظر تون با چه قرصی میشه این کارو کرد و عوارضش چی میتونه باشه

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قرصی ? من اصلا اطلاعاتی ندارم ، عوارض نداره یعنی?

۵روز مونده به پریودت شبی ی قرص ال دی بخور همینطور ادامه بده تا چند روز بعد پریودت قرص ول کن ۲روز بعد میشی دگه از اون به بعدم زمان پریودت تعغیر میکنه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
چه قرصی ? من اصلا اطلاعاتی ندارم ، عوارض نداره یعنی?

نكن قرص هم نخور اين قرص ها هورمونى هستن خدايى نكرده هورمونات بهم ميريزه با دكتر مشورت كن تا اون بهت بگه چجور قرصى برات مناسبه

ال دی و اچ دی وتریفازیک  هورمونو به هم میریزه که به کنار بلکه مصرف این طورقرص ها به مقدارزیادش درصدِ ابتلابه سرطان سینه راافزایش میده ودرصدابتلا به سرطان تخمدان راکاهش میده

اگه اینا رو مصرف میخوای بکنی ماموگرافی حتماً بایدبری سال یکبار

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من پریودم 4 ماه بود از یک هفته قبلش مدام زعفرون دم کرده میخوردم افتاد 1 ام...

نمیدونم به خاطر زعفرون بود یا استرس

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...
ال دی و اچ دی وتریفازیک  هورمونو به هم میریزه که به کنار بلکه مصرف این طورقرص ها به مقدارزیادش ...

فقط واسه یه ماه میخام عقب بیوفته ولی استرس دارم چون الان تو اقدامم و تنظیم هورمونا زیاد مهم میتونه باشه برام

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘