2821
2789
عنوان

ناهار چی درست کنم

121 بازدید | 28 پست

سلامم

شما چی میخواین درست کنین ؟

اه هر روز باید به فکر غذا باشیم 😪😒🫥

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آبدوغ خیار.من از شب هر چی مونده باشه همون میخورم .بعضی وقتام نمیخورم .حوصله ی غذای گرم برای وعده ی نهار رو ندارم

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

ما ماکارونی داریم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

ماکارانی

هویج پلو

سیب زمینی سرخ کرده

الویه

گوشت چرخ کرده

دمی گوجه

قیمه

بادمجون

کشک بادمجان

کتلت

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

حوصله هم ندارم 😂😐

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

ماکارانیهویج پلوسیب زمینی سرخ کردهالویهگوشت چرخ کردهدمی گوجهقیمهبادمجونکشک بادمجانکتلت

🙏👌😁

چلو قیمه نذری داریم

خوش به حالتون 😂❤️❤️❤️

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز