2777
2789
عنوان

پریود

33 بازدید | 5 پست

سلام

خانما پریود تا چند روز عقب بیفته عادیه؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

عادی که نیست کلا ولی گاهی استرس باعث میشه حتی یکماه کلا پریود نشی..تنبلی تخمدان و مشکلات رحمی حتی تا سه چهارماه هم عقب میندازه... در کل دوره پریودی باید بین حدود ۲۴ تا ۲۹ روز باشه. اگرم متاهلید که بی بی چک مخض احتیاط. ولی اگر علایم دیگه دارید یه دکتر برو که خیالت راحت شه

هوش مصنوعی

به طور کلی، عقب افتادن پریود تا **۵ الی ۷ روز** طبیعی در نظر گرفته میشود و جای نگرانی زیادی ندارد. بدن انسان ساعت دقیق نیست و تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار میگیرد.

در اینجا چند نکته برای راهنمایی بیشتر آورده شده است:

### ۱. سیکل قاعدگی نرمال چقدر است؟

یک سیکل قاعدگی طبیعی معمولاً بین **۲۱ تا ۳۵ روز** طول میکشد. اگر دوره شما همیشه مثلاً ۲۸ روزه بوده و این بار ۳۰ یا ۳۲ روز شده، این یک نوسان طبیعی است.

### ۲. چه زمانی "تأخیر" جدی محسوب میشود؟

* اگر بیش از **۱۰ روز** از زمان همیشگی گذشته باشد، بهتر است بررسی کنید.

* اگر رابطه جنسی داشتهاید، اولین قدم انجام تست بارداری (بیبیچک) است.

### ۳. دلایل رایج عقب افتادن (غیر از بارداری):

* **استرس و اضطراب:** فشارهای روحی میتواند روی هورمونهای مغز که مسئول پریود هستند اثر بگذارد.

* **تغییر وزن ناگهانی:** کاهش یا افزایش شدید وزن.

* **ورزش سنگین:** فعالیت بدنی شدید و ناگهانی.

* **تغییر در سبک زندگی:** مثلاً سفر، تغییر ساعات خواب یا تغییر رژیم غذایی.

* **بیماری:** حتی یک سرماخوردگی ساده یا عفونت در زمان تخمکگذاری میتواند آن را به تأخیر بیندازد.

* **اختلالات هورمونی:** مشکلاتی مثل تنبلی تخمدان (PCOS) یا مشکلات تیروئید.

### چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

* اگر پریود شما بیش از **۳ ماه** متوقف شده است.

* اگر به طور مداوم دورههای شما نامنظم است (مثلاً یک بار ۲۰ روزه، یک بار ۴۰ روزه).

* اگر همراه با تأخیر، دردهای غیرعادی یا علائم جدیدی دارید.

**نکته:** اگر این اتفاق فقط یک بار افتاده و زیر یک هفته است، نگران نباشید، احتمالاً به دلیل استرس یا تغییرات محیطی است. اما اگر تکرار شد، حتماً با یک پزشک زنان مشورت کنید.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عادی که نیست کلا ولی گاهی استرس باعث میشه حتی یکماه کلا پریود نشی..تنبلی تخمدان و مشکلات رحمی حتی تا ...

همیشه منظم بودم ۳ هر ماه شروع میشد فقط ماه قبل یعتی ۲۳ اردیبهشت قرص اورژانسی خوردم که خرداد یکم شدم و باز خرداد ماه شوهرم با وجود کاندوم میگفت قرص بخورم شک دارم که من گفتم ماه قبل هم خوردم فایده نداره.و الان خبری از پریود نیست و شوهرم میگه تقصیر توس خودخواهی و....

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

حالا چیکار کنم؟

سه روزه دارم زنجبیل و دارچین و...میخورم

خبری نیست که نیست

چی بخورم پریود میشم؟؟؟