2821
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 27 پست

بعدش من الان بعد از ۲۰ دقیقه که بی بی چک را انداختم رفتم اوردم عکس گرفتم اونم نمیاد 

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
مال من انقد کمرنگه تو عکس معلوم نیس

ماله منم ولی خودم میبینم

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مال من بی بی هام دوماهه گاهی مثبت گاهی هاله داره.ولی هیییچ خبری نیس

الان از پریودیتون گذشته یا نه؟؟

من داردیی جز ویتامین د و کلسیم و اسید فولیک ومولتی وین

..

چیز دیگه ای استفاده نکردم..

اینام برای بارداری خوبن

مشکلت چی بود ک دوسال بارداررنمیشدی

من ازمایش دادم هم خودم هم شوهرم سالم بودیم هیچی نشون نداد

رفتم عکس رنگی هم گرفتم یه لوله ام پیچ خورده بود 

رفع شد ولی بازم حامله نشدم 

مه فهمیدم یهویی پرولاکتین ام ۷۰۰ شده بود نرمالش  زیر ۱۵ بود 

سه ماه داستینکس مصرف کردم ماه چهارم حامله شدم

من ازمایش دادم هم خودم هم شوهرم سالم بودیم هیچی نشون نداد رفتم عکس رنگی هم گرفتم یه لوله ام پیچ خور ...

مطمئنی 15؟ آخه منم آزمایش داد نوشته بود حداکثر 30 باشه 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
مطمئنی 15؟ آخه منم آزمایش داد نوشته بود حداکثر 30 باشه 

اره مطمئنم دکترم تا دید جواب ازمایشو‌گفت واییی چقدر بالا باید زیر ۱۵ باشه برای تو ۷۰۰

منم حسابی پف کرده بودم همه فکر میکردن حامله ام شکمم زده بود بیرون دو ماه هم پریود نشدم

خداروشکر داستینکس اثر کرد بهم

هرچی تو بیداری بی بی چک مثبت ندیدم دیشب تو خواب دیدم چقد کیف داشت چقد خوشحال بودم سه تازدم هر سه تاش ...

چقدر امضات قشنگ بود    اشکم در امد  مقل این بود که یکی خودم رو توصیف  کرده بود  

ان  شالله  هر دو مادر شیم

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز