2821
2789
عنوان

ساکشن انجام دادم

911 بازدید | 39 پست

دوستان یکساعت پیش ساکشن انجام دادم دکتر گفت کامل تمکم شده و حداکثر تا ۲۰ روز دیگه پریود میشم ۳ تا دارو برام نوشت مسکن هم ازاده میتونم بخورم گفت دو روز پشن سر هم روزی یه لیوان گل گاو زبون بخورم موقع انجامش هم درد نداشتم زیاد دقیقا مثل درد پریودی ولی انگار یچیزی از دلم داشت کنده میشد

لطفا اگه منو نمیشناسید تاپیکامو بخونید و گزارش نزنید الان حالم خیلی بهتره از همه دوستای گم که کمکم کردن ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر ک به خیرگذشت الان حالت و حست چطوره خوبی ضعف نداشتی اومدی خونه راحت بودی منظورم اینه مامانت اینا شک نکردن بی حالی یا چیزی؟

یه مدت به هیچ چیز فکر نکن خیلی توفشار بودی حواستو با درسی چیزی گرم کن

خداروشکر ک به خیرگذشت الان حالت و حست چطوره خوبی ضعف نداشتی اومدی خونه راحت بودی منظورم اینه مامانت ...

حسم خیلی باحاله واقعیتش حس سبکی دارم هزار بار خداروشکر میکنم دلم میخواد زودتر پاک بشم نماز بخونم

کسی متوجه نشد دکتر یه دکتر پیر بود کارشم به شدت حرفه ای اصلا مثل دردی که دوستان میگفتن نبود فقط خدا کنه به حق این شبای عزیز بقایا نمونه

خداروشکر که حالت خوبهعزیزم خیلی مواظب گرگ های جامعه باشیه خاطره بد میتونه بهترین روزهای زندگتو خراب ...

چشم دیه این شده فوبیام که تو خونه تنها نمونم حتی خونه خودمون که در و پیکر درست حسابیم داره جرعت نمیکنم

خداراشکر راحت شدیتو مطب انجام داد؟ با داداشت رفتی؟

بله دیگه استرس ندارم دردمم فقط یکم زیر دلمه الانم لکه بینی داشتم بله با داداشم رفتم ولی نذاشتن بیاد داخل مطب ولی دکتر گفت بخاطر رابطه زوری دیواره رحمم زخم شده بعد از خوب شدنم برم دکتر که زودتر به حالت اول برگردم🫠

بله دیگه استرس ندارم دردمم فقط یکم زیر دلمه الانم لکه بینی داشتم بله با داداشم رفتم ولی نذاشتن بیاد ...

سلام عزیزم خوبی خیلی خوشحال شدم برات امیدوارم دیگه همچین اتفاق ناگواری رو تجربه نکنی بهت افتخار میکنم چون خیلی قوی هستی من اگه خدای نکرده جات بودم طاقت نمیاوردم خودمو می.کشتم 🙃🥺

زندگی همه هیچ بر هیچ مپیچ..🖤 از زندگی خستم دعا کنید زودتر بمیرم ..:) کاربرای آقا روم ریپلای نکنید جواب نمیدم!!

سلام عزیزم خوبی خیلی خوشحال شدم برات امیدوارم دیگه همچین اتفاق ناگواری رو تجربه نکنی بهت افتخار میکن ...

عزیزم خیلی ممنونم که بهم روحیه میدی من خداروشکر میکنم که یه حقوقی دارم و برای اولین بار تونستم ازش برای نیاز ضروریم استفاده کنم این خیلی منو خوشحال میکنه و خوشحالم که اینجا دوستای خوبم کمکم کردن😁

عزیزم خیلی ممنونم که بهم روحیه میدی من خداروشکر میکنم که یه حقوقی دارم و برای اولین بار تونستم ازش ب ...

فداتشمم🤍

زندگی همه هیچ بر هیچ مپیچ..🖤 از زندگی خستم دعا کنید زودتر بمیرم ..:) کاربرای آقا روم ریپلای نکنید جواب نمیدم!!

خیلی برات خوشحالم امشب میتونی بعد مدتها راحت بخوابی صبح با حال سبک بیدار بشی

یه تاپیک زده بودی ک مامانم تنها نمبزاره جایی برم همه جاباهام میاد واقعا مادرت حق داشته دوره زمونه بدی شده

بعدا تو ازدواج برادرت سنگ تموم بزار هرچی بهش خوبی کنی جبران نمیشه خوبی ک درحقت کرده رو خدا برات حفظش کنه

حتی لحظه ای دیگه به اتفاقی ک برات افتاده فکر نکن مثل یه خواب ازش رد شو جسمت ک خوب شد روحتو خودت سالم وسرحال نگه دار

راستی آنتی بیوتیک هات رو سروقت بخور رحمت ضعیف شده عفونت نمیگیره هم خونریزی رو کم میکنه

خیلی برات خوشحالم امشب میتونی بعد مدتها راحت بخوابی صبح با حال سبک بیدار بشی یه تاپیک زده بودی ک مام ...

ممنونم عزیزم

بله الان میفهمم چرا مادرم اونقدر حساس بود

حتما برای داداشم جبران میکنم والا الان دوساله یا گوشی میبره سرجلسه من بهش میگم و امتحان میده زمان مجازیم که خودم امتحاناشو دادم براش

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز