tranquilityyy مدیر استارتر عضویت: 1405/03/31 تعداد پست: 7 عنوان خیانت 48 بازدید | 11 پست دامادمون که خیلیییی ادعاش میشد(البته ما میدونستیم )دستش رو شد با خیانتاش اونم نه با یک نفر با چند نفر کسایی هم ک تو خونش رفت و شد داشتنو سر سفره خواهرم نشستن و نون و نمک خوردن امروز | 15:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tranquilityyy مدیر استارتر عضویت: 1405/03/31 تعداد پست: 7 جالب اینجاس خواهر احمقم نمیدونه ک من میدونم وراحت کوتاه اومده
tranquilityyy مدیر استارتر عضویت: 1405/03/31 تعداد پست: 7 ی زن چقد میتونه مثل خواهر من بی عرضه باشه ک ایقد سریع ببخشهدلم برا دخترش میسوزه ک تو این سن مچ باباشو گرفته میگه خاله ار بابام حالم بهم میخپره
tranquilityyy مدیر استارتر عضویت: 1405/03/31 تعداد پست: 7 من جای خواهرت بودم به بد ترین شکل چالش می کردم خاک تو سر خواهرم کنن
tranquilityyy مدیر استارتر عضویت: 1405/03/31 تعداد پست: 7 من جای خواهرت بودم به بد ترین شکل چالش می کردم تازه جالب اینجاس کلی هم کتک خورد خواهرم😭
cariz عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 3699 ی زن چقد میتونه مثل خواهر من بی عرضه باشه ک ایقد سریع ببخشهدلم برا دخترش میسوزه ک تو این سن مچ باباش ... تعریف کن چجوری فهمیدید
tranquilityyy مدیر استارتر عضویت: 1405/03/31 تعداد پست: 7 ب خواهرم میگم چرا دعواتون شدمیگه چون گوشیش رمز داره بم نمیده سر ای دعوامون شد
tranquilityyy مدیر استارتر عضویت: 1405/03/31 تعداد پست: 7 یکیش شوهرش فوت شده با خواهرم اینا رفت و امد خانوادگی زیاد دارنیکیش مجرده تبریز مجردی زندگی میکنهیکیشون خیاط بود ک دامادمون خواهرمو میبرد پیشش برا کارا خیاطیش
tranquilityyy مدیر استارتر عضویت: 1405/03/31 تعداد پست: 7 یکیش همسایشونه رفت و شد دارن فامیلم هستنیکی دیگه شوهرش ورشکسته شده دامادمون برا شوهرش مغازه زده بیشرفمریض جنسی هست قسم میخورم